Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Δήλωση- σοκ Κούγια για Τζήλο! «Υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος»

Πολύ σοβαρά φαίνονται- εν τέλει- τα τραύματα που κατάφεραν άγνωστοι δράστες στον διεθνή διαιτητή από τη Λάρισα, Θάνο Τζήλο, το πρωί της Τετάρτης, στη Λάρισα.

Πολύ σοβαρά φαίνονται- εν τέλει- τα τραύματα που κατάφεραν άγνωστοι δράστες στον διεθνή διαιτητή από τη Λάρισα, Θάνο Τζήλο, το πρωί της Τετάρτης, στη Λάρισα.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση υπεράσπισης του Θάνου Τζήλου, και μιλώντας στον Arena FM, ανέφερε ότι ο διεθνής ρέφερι μπορεί να μείνει παράλυτος από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Έχω αναλάβει την υπόθεση του Τζήλου. Είχα ένα δικαστήριο στη Λάρισα σήμερα και μου έστειλε μήνυμα ο Πρόεδρος της ομάδας πως βρίσκεται στο Νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος ο κ. Τζήλος. Διέκοψα την δίκη και πήγα στην κλινική. Ήταν στο ακτινολογικό τμήμα, για να κάνει μια σοβαρή εξέταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος.

Ο Τζήλος είναι καταπληκτικός επιστήμονας, πολιτικός μηχανικός. Ήταν άτυχος και έπεσε στην παράγκα μια δεκαετία, δεν γινόταν διαιτητής Super League. Είναι ευγενικός άνθρωπος, και ο ίδιος και εγώ πιστεύουμε πως λόγω του ποδοσφαίρου συνέβη αυτό που συνέβη.

Το ποδόσφαιρο είναι Νο1 παγκοσμίως, αλλά λόγω αδιαφορίας εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, που την στήριξαν παράγοντες που ανεβάζουν κυβερνήσεις, το ποδόσφαιρο αφέθηκε στην τύχη του. Σε συνδυασμό με διοικήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων, γίνανε πλούσιοι από το παράνομο στοίχημα όλοι».

Send this to a friend