Αθήνα

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Δυστυχώς ο μπάτσος απέφυγε τα χειρότερα…»: Σοκάρει το κείμενο αναρχικών για την επίθεση στο Α.Τ. Πάτρας!

Επίθεση με απειλές κατά των αστυνομικών εξαπολύουν οι αναρχικοί που ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με βόμβες μολότοφ στο ΑΤ Πάτρας την περασμένη εβδομάδα.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή τους στο διαδίκτυο εξαπολύουν επίθεση κατά της ΕΛ.ΑΣ., ενώ υποστηρίζουν πως έχουν  κάθε λόγο να χτυπούν τους αστυνομικούς με την παραμικρή ευκαιρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Ξημερώματα 6/10 επιτεθήκαμε συντονισμένα και αιφνιδιαστικά στο κεντρικό Α.Τ. της Πάτρας στην Ερμού. Από την έφοδο μας, το ένα φυλάκιο τυλίχθηκε στις φλόγες, με το σκοπό δυστυχώς να αποφεύγει τα χειρότερα, ενώ παράλληλα καταστράφηκαν υπηρεσιακά οχήματα. Φυσικά, όλοι αποχωρήσαμε ασφαλείς, αποδεικνύοντας πως η πρακτική της επίθεσης με την κατάλληλη επιχειρησιακή ετοιμότητα και οργάνωση δεν είναι τελειωμένη υπόθεση.

Τους μπάτσους έχουμε κάθε λόγο να τους χτυπάμε με την παραμικρή ευκαιρία. Οι μπάτσοι είναι αυτοί που θα συλλάβουν, θα στερήσουν την ελευθερία ανθρώπων και θα οδηγήσουν κόσμο στη φυλακή. Είναι αυτοί που με τη δύναμη του όπλου, μάζας και κράτους έχουν το δικαίωμα να παραμονεύουν σαν μόνιμος φόβος πάνω από το κεφάλι σου και να σε κρίνουν, ενώ την ίδια στιγμή με αφετηρία τη στενή ηθική του νόμου διαχέουν στο κοινωνικό σώμα ταμπέλες όπως, παράνομος, εγκληματίας, απροσάρμοστος. Όταν σου μιλάει μπάτσος,σου μιλάει ο νόμος. Εκεί συνίσταται η μεγαλύτερη κατάντια, καθώς με το νόμο ούτε κουβέντα μπορείς να κάνεις, ούτε ισότητα υπάρχει. Και τότε η σύγκρουση επιβάλλεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Send this to a friend