Αθήνα

20 oC

αίθριος καιρός

Δολοφονία Γραικού: Νέα στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα - «Ήταν προσχεδιασμένο»

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης έφτασαν σήμερα το πρωί η Δέσποινα Γραικού και τα παιδιά της, με τη συνοδεία του συνήγορου υπεράσπισής τους, Αλέξη Κούγια.

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης έφτασαν σήμερα το πρωί η Δέσποινα Γραικού και τα παιδιά της, με τη συνοδεία του συνήγορου υπεράσπισής τους, Αλέξη Κούγια.

Η χήρα του δολοφονημένου επιχειρηματία βρέθηκε στα δικαστήρια για τη συμπληρωματική κατάθεση της υπόθεσης. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως έφτασαν στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν στοιχεία που διαθέτουν και πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν τις έρευνες των ανακριτικών Αρχών.

«Τα στοιχεία συνηγορούν πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο καθώς οι λάκκοι στους οποίους θάφτηκαν η σορός και το αυτοκίνητο του Γραικού, είχαν ανοιχτεί δύο μέρες πριν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα, επανέλαβε πως στο έγκλημα συμμετείχε και άλλο άτομο, που ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

Ο κ. Κούγιας τόνισε ακόμη ότι άτομα τα οποία σχολίαζαν την υπόθεση, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη, έστω και σήμερα για το γεγονός ότι «στοχοποίησαν» την πελάτισσα του ως τη δολοφόνο του Γραικού, καθώς, αν η δικαιοσύνη και η αστυνομία δεν έκαναν τη δουλειά τους σωστά, θα μπορούσε η ίδια να βρίσκεται σήμερα κατηγορούμενη.

Η Δέσποινα Γραικού αποκάλυψε πως έχει υποστεί οικονομική καταστροφή από αυτή την υπόθεση, περνώντας 2,5 δύσκολα χρόνια, μέχρι να ομολογήσει ο κατηγορούμενος και να αποκαλυφθεί τι είχε συμβεί με τον σύζυγό της.

Send this to a friend