Αθήνα

8 oC

αυξημένες νεφώσεις

Δολοφονία Γραικού: Πώς εντοπίστηκε το θαμμένο αγροτικό με τη σορό

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού.

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού.

Καθοριστικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης έπαιξε μια εξειδικευμένη ομάδα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που χρησιμοποίησε ειδικούς ανιχνευτές μετάλλων, και ανίχνευσαν στο υπέδαφος, στην κτηνοτροφική μονάδα του 46χρονου δράστη, τις λαμαρίνες του αγροτικού οχήματος -τύπου Toyota HiLux- του Γραικού.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε θάψει το αγροτικό και τη σορό του Δημήτρη Γραικού σε βάθος τριών μέτρων και στη συνέχεια κάλυψε το σημείο με τσιμέντο, προκειμένου η σορός και το αγροτικό να μην εντοπιστούν ποτέ.

Ο 46χρονος δράστης αρχικά είχε ισχυριστεί ότι είχαν ακολουθήσει διαφορετικές διαδρομές με τον Δημήτρη Γραικό, αμέσως μετά τη συνδιαλλαγή που είχαν, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για ψέμα.

Μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στην περιοχή, εμφανιζόταν ο Δημήτρης Γραικός να ακολουθεί το όχημα του 46χρονου μέχρι και την κτηνοτροφική μονάδα του δεύτερου, όπου φέρεται να έγινε το φονικό.

Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη φέρεται ότι είχε εντοπίσει ένα σημείο με νωπό τσιμέντο στην κτηνοτροφική μονάδα του δολοφόνου.

Send this to a friend