Αθήνα

 

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

antonis kanakis
Εκνευρισμένος ο Αντώνης Κανάκης: «Την κυρία Καρυστιανού δεν την κάλεσαν πραγματικά πουθενά;»
dolofonoi karaivaz 2904

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Δεν μπορούσε να κάνει κακό ούτε σε γάτα -Στον δρόμο όποιον βλέπει του δίνει λεφτά», λέει η σύζυγος ενός εκ των συλληφθέντων

Για πρώτη φορά, η σύζυγος ενός εκ των δύο συλληφθέντων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου και αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ μιλάει για τη σύλληψη του συζύγου της, δηλώνοντας πως είναι αθώος!

Δείτε επίσης

Καραϊβάζ: Ποιο είναι το κρίσιμο λάθος που έκαναν οι δράστες – Πού άλλαξαν ρούχα

Σημειώνεται, πως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετά τις συλλήψεις των δύο αδελφών και τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, θεωρούν πως έχουν πλέον βρει τα κομμάτια του παζλ που τους έλειπαν όλα αυτά τα χρόνια ώστε να προχωρήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Λίγες ώρες πριν την παρουσία τους ενώπιον του ανακριτή, η σύζυγος ενός εκ των δύο συλληφθέντων μιλά στο MEGA και την εκπομπή Live News και δηλώνει πως ο σύζυγός της είναι αθώος και πως τον «μπλέξανε».

Τονίζει πως ο άντρας της είναι καλός σύζυγος και πατέρας και ποτέ δεν θα έκανε μία τέτοια πράξη.

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε:

«Είναι όλο γελοίο αυτό που έχουν κάνει. Έχω έναν άντρα που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχω δύο μωρά, μικρά, που ζητάνε τον πατέρα τους. Είμαι μία γυναίκα που έχω μία δουλειά στο έλεος του Θεού και ο άντρας μου κρατιέται εκεί μέσα χωρίς να έχουν τα στοιχεία, επειδή είδαν ένα αμάξι της δουλειάς που κυκλοφορεί σε όλη την Αττική. Τον μπλέξανε έτσι, πιστεύω εγώ. Έτσι όπως πάντα, πριν τις εκλογές, για να δείξουν ότι κάτι κάνουν για το κράτος.

Αμαρτία από τον Θεό ο άνθρωπος, έχει και αυτός ένα παιδάκι που το άφησε πίσω του, μία γυναίκα μόνη της, μία μάνα που κλαίει συνέχεια. Αλλά είμαστε και εμείς από πίσω, οι άνθρωποι που είναι άδικο αυτό που κάνουν. Αυτό είναι άδικο. Είναι ένας άνθρωπος που τρέχει όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ και αυτό μπορούν να το αποδείξουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Όλοι οι άνθρωποι κλαίνε. Δεν το πιστεύει κανείς αυτό που συμβαίνει.

Δεν έχει ανάγκη ο άντρας μου να γίνει δολοφόνος για να φάνε τα παιδιά. Είναι τόσο καλός σύζυγος και τόσο καλός πατέρας, που δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, πεθαίνει για τα παιδιά του, πεθαίνει. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι κακό ούτε σε μία γάτα. Ο άντρας μου σταματάει στον δρόμο και όποιον βλέπει του δίνει λεφτά. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, δεν θα το έκανε να ταΐζει τα παιδιά του. Χάλια είναι ψυχολογικά. Πώς να είναι ο άνθρωπος;

Τα παιδιά μας έχουν πέσει στο πάτωμα, μας έχουν καταστρέψει. Έχουν καταστρέψει οικογένειες. Καταστρέφουν τα παιδιά μας. Έχουμε μία δουλειά που αυτή την στιγμή είναι εκείνος που μπορεί να την διαχειριστεί πιο καλά από όλους μας. Η σύλληψη του έγινε έξω από το γραφείο. Επειδή είχαμε τα παιδιά άρρωστα με πυρετό, είχε πάει στο φάρμακο να μου πάρει μερικά φάρμακα και δεν πρόλαβε ο άνθρωπος να τα φέρει γιατί τον πήρανε. Ήμουν και εγώ πολύ ταραγμένη, γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω όλο αυτό.

Πριν από λίγο καιρό μας είχαν καλέσει στην ΓΑΔΑ. Εγώ δεν ήξερα γιατί ακριβώς με είχανε πάει. Τους είχα πει, ό,τι θέλετε παιδιά να με καλέσετε, όποτε θέλετε. Με είχανε κρατήσει από τις 9 το βράδυ μέχρι 1.30. Είχε πάει 1.30 η ώρα όταν πήγα σπίτι. Τους έχω πει όλα τα πράγματα όπως είναι και λεπτομέρειες τους έχω πει και τα πάντα.

Μας είχανε καλέσει εμένα, τον σύζυγό μου, τα δύο τα παιδιά που δουλεύουν, την κοπέλα που έχουμε εμείς στο γραφείο που ασχολείται με τα τηλέφωνα και τα λοιπά και δύο οδηγούς που έχουμε. Ήταν περίπου μία εβδομάδα πριν το Πάσχα. Γενικά με ρωτούσαν, αλλά είχαν κόλλημα με τα αμάξια. Που κάποια στιγμή είχα κουραστεί γιατί μου λέγανε την ίδια ερώτηση. Με 100 διαφορετικούς τρόπους. Θέλανε να με μπερδέψουν.

Αυτό τον καιρό (περίοδο δολοφονίας), εγώ ήμουν έγκυος με το μωρό. Όπως όλοι άνθρωποι που λέμε αμαρτία ο άνθρωπος, είδαμε και την γυναίκα του και το παιδάκι του, λέμε η μαμά του, λέμε αμαρτία από τον Θεό. Σήμερα έβαλα τηλεόραση, σήμερα έχω πάθει σοκ. Σας ορκίζομαι έχω πάθει σοκ. Με όλα αυτά τα πράγματα.

Εμείς έχουμε συνεργείο καθαρισμού, κοινόχρηστα, απολυμάνσεις, διαχειρίσεις, μικροβιοκτονίες και τα λοιπά. Είναι η σεζόν που ανοίγουν οι απολυμάνσεις. Εμείς μοιράζουμε φυλλάδια σε όλη την Αττική παντού. Μας προτιμάνε, έχουμε πάρει δουλειά από παντού. Όταν πας να πάρεις μία προσφορά, να δώσεις μία προσφορά ή μπορείς απλώς να δεις μία δουλειά, μία πολυκατοικία.

Κάποιος σε έχει καλέσει στο τηλέφωνο για να δεις μία δουλειά για καθαρισμό. Έτσι γίνεται, σε παίρνουν τηλέφωνο, πας βλέπεις την πολυκατοικία, πόσοι όροφοι είναι, τι πυλωτή έχει, πόσο καθαρισμό θέλει. Όταν πας να δεις μία δουλειά, πρέπει να έχεις μία απόδειξη; Να αποδείξεις τι όταν πας για να δεις μία δουλειά ή να δώσεις μία προσφορά, χωρίς να υπάρχει μία απόδειξη σε αυτό;

Στην ερώτηση εάν μπορεί να γίνει το ίδιο δρομολόγιο δύο ημέρες, απαντά:

«Υπάρχει περίπτωση, γιατί υπάρχουν και τα παιδιά που μοιράζουν τα φυλλάδια εκεί και τα παιδιά (εργαζόμενοι) θυμούνται πάρα πολύ καλά πού έχουν πάει και που έχουν μοιράσει. Έχουν ξεκινήσει από την Γλυφάδα και πηγαίναν γύρω γύρω παντού. Ήταν οι μέρες που τα πήγαινε ο σύζυγός μου, τους άφηνε και πηγαίνανε, αυτά είναι παιδιά, που παίρνανε το χαρτζιλίκι τους και μοιράζανε φυλλάδια.

Αν είναι τόσο καλοί και έχουν τόσες πολλές κάμερες και τα ελέγχουν όλα και είναι τόσο δυνατοί και μπορούν να πάρουν υλικό από τις κάμερες. Ας ανοίξουν και τις κάμερες, ας βλέπουνε και τα παιδιά που μοιράζανε αυτά τα φυλλάδια τα δικά μας και να δούνε, ότι τα παιδιά ήταν εκεί και άλλες ημέρες, όχι μόνο αυτές τις δύο ημέρες.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούνε να τα συνδέσουν όλα αυτά τα πράγματα έτσι και να τα βάλουν με δύο ανθρώπους. Δεν μπορώ να καταλάβω. Επειδή υπάρχει ένα αμάξι, μπορεί να υπάρχουν και αυτά τα δύο αδέλφια, να είναι μαζί. Μπορεί να πάει κάποιος με την επωνυμία της δουλειάς του, με τα τηλέφωνα και με όλα, να πάει να κάνει δολοφονία; Η μαφία δεν πάει με το αμάξι της δουλειάς, με το όνομα του για να πάει να σκοτώσει».
Ροή Ειδήσεων

tempi 290224

29/02/2024 | 14:31

Τέμπη: Η ανατριχιαστική κραυγή του Νίκου Πλακιά – «Χρύσα, Θώμη, Αναστασία μου λείπετε, αθάνατες»

29/02/2024 | 14:20

Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν θέλω να βγάζω την προσωπική μου ζωή, δεν είναι το στιλ μου»

29/02/2024 | 14:17

Εξεταστική για Τέμπη: Στη διάθεση των βουλευτών η δικογραφία του εφέτη ανακριτή Λάρισας
antonis sroiter 290224

29/02/2024 | 14:12

Αντώνης Σρόιτερ: «Βγήκαν κάτι φεμινίστριες και είπαν ότι είναι σεξιστικό αυτό που είπα»

29/02/2024 | 14:04

Συγκινεί η Μαρία Καρυστιανού με ανάρτηση της: «Θα δικαιωθείς κόρη μου, όλοι σας»

29/02/2024 | 13:57

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για επικίνδυνα συμπληρώματα διατροφής
kairos ilios 020224

29/02/2024 | 13:49

Κλιματική αλλαγή: Ο φετινός Φεβρουάριος ενδέχεται να είναι ο πιο ζεστός που έχει καταγραφεί ποτέ

29/02/2024 | 13:44

Σημαντικό ενδιαφέρον για την παρουσίαση των δράσεων κρατικών ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027 στην Πελοπόννησο

29/02/2024 | 13:36

Παράταση 1+1 μήνα στην ολοκλήρωση της διασύνδεσης POS και ταμειακών μηχανών
giorgos liagkas 010224

29/02/2024 | 13:30

Γιώργος Λιάγκας: «Νομίζω ότι η Σοφία Μουτίδου έχει ιδρυματοποιηθεί σε έναν δικό της κόσμο»

29/02/2024 | 13:19

Επιστολή της ΓΣΕΕ για τους εργαζόμενους στις ψηφιακές πλατφόρμες

29/02/2024 | 13:13

Π.Μαρινάκης: Δεν μπορεί να κάνουμε πολιτική και καμπάνιες πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα – Τυμβωρυχία από τον ΣΥΡΙΖΑ το πανό στα γραφεία του
stefanos konstantinidis 290224

29/02/2024 | 13:02

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ήταν από τις λυπηρές στιγμές της τηλεόρασης, κρίμα ο Παπανώτας να αφήνει αυτό το αποτύπωμα»

29/02/2024 | 12:57

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση νομοθετεί την ανομία – Θα πρέπει να ξεχάσουμε τις παραλίες που ξέραμε

29/02/2024 | 12:49

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο οι τρεις συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια
antonis kanakis
Εκνευρισμένος ο Αντώνης Κανάκης: «Την κυρία Καρυστιανού δεν την κάλεσαν πραγματικά πουθενά;»
screenshot 15
Τέμπη-Ξεσπά η μητέρα της 20χρονης Κλαούντια: «Έκαψαν το παιδί μας και μας έδωσαν μια κούτα στάχτη»
screenshot 16
Τραγωδία στα Τέμπη-Ανατριχιαστική η κραυγή γιαγιάς θύματος: «Είναι συγκλονιστικό αυτό που γίνεται»
ilias logothetis 280224
Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης
screenshot 11
Τέμπη: Μνημόσυνο στον τόπο της εθνικής τραγωδίας για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα
tempi84
Δυστύχημα στα Τέμπη: Οι καμπάνες σε όλη τη χώρα θα ηχήσουν πένθιμα 57 φορές