Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Εάν κατέβει στη Μεσαρά θα τον εκτελέσω»: Έκρηξη οργής από τους συγγενείς του 79χρονου που δολοφονήθηκε στις Μοίρες (vid)

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών του 79χρονου που έπεσε νεκρός την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή Μοίρες, στην Κρήτη, με δράστη έναν 51χρονο γυμναστή.

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών του 79χρονου που έπεσε νεκρός την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή Μοίρες, στην Κρήτη, με δράστη έναν 51χρονο γυμναστή.

Στα δικαστήρια Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε ο 51χρονος δολοφόνος, ο οποίος μετά την απολογία του προφυλακίστηκε, επικράτησε ένταση και πάλι, κατά την προσαγωγή του δράστη, από εξοργισμένους συγγενείς του άτυχου 79χρονου, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να τον αποδοκιμάσουν.

Συγκεκριμένα, μόλις αντιλήφθηκαν ότι δεν θα μεταφερθεί από την κύρια είσοδο, αλλά από την πλαϊνή, προσπάθησαν να τον προπηλακίσουν, ενώ ο γιος του θύματος ακούγεται να λέει στις κάμερες: «Ό, τι έκαμες, θα σου κάνω. Μήνυμα προς όλες τις τηλεοράσεις: Αν κατέβει στη Μεσσαρά, θα τον εκτελέσω, εγώ θα τον φάω!».

Υπενθυμίζεται, πως την περασμένη Παρασκευή, οπότε και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, και παρά την μεγάλη αστυνομική δύναμη πέριξ του δικαστικού μεγάρου, ο 51χρονος προπηλακίστηκε και λιντσαρίστηκε από συγγενείς του θύματος και κατοίκους των Μοιρών. Αυτός είναι και ο λόγος της ισχυρής αστυνομικής παρουσίας σήμερα στα δικαστήρια, χωρίς ωστόσο να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος αποδίδοντας το κακό που έγινε, στην χρόνια εξάρτησή του από το αλκοόλ. Την προφυλάκισή του αποφάσισαν από κοινού ανακριτικής και εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ο 51χρονος πήγε στο σπίτι του 79χρονου, όπου νοίκιαζε η εν διαστάσει σύζυγός του και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πέσει νεκρός, και η σύζυγός του να τραυματιστεί.

Send this to a friend