• Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου
  • 02:44

Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

Έχασαν 3χρονη σε παιδικό σταθμό στον Βύρωνα! «Θα μπορούσαμε να μιλάμε ακόμα και για κηδεία…», λέει ο πατέρας της

Σε κίνδυνο βρέθηκε η σωματική ακεραιότητα ενός 3χρονου κοριτσιού στον Βύρωνα, καθώς ενώ βρισκόταν σε παιδικό σταθμό, ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του.

Σε κίνδυνο βρέθηκε η σωματική ακεραιότητα ενός 3χρονου κοριτσιού στον Βύρωνα, καθώς ενώ βρισκόταν σε παιδικό σταθμό, ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του.

Και αυτό διότι η μικρή Ηλέκτρα διέφυγε την προσοχή των υπευθύνων, βγήκε στο δρόμο, διασχίζοντας 200 μέτρα και ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν αυτοκίνητα.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας στην κάμερα του Star, το παιδάκι σώθηκε από τύχη, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν αυτοκίνητα από το σημείο.

«Θα μπορούσαμε να μιλάμε είτε για amber alert στην τηλεόραση, είτε ακόμα και για κηδεία…», λέει σοκαρισμένος ο πατέρας. Άφησε την τρίχρονη κόρη του στον παιδικό σταθμό στον Βύρωνα το πρωί της Παρασκευής, ήταν ήσυχος για την ασφάλειά της και ξαφνικά ενημερώθηκε πως η μικρή είχε καταφέρει να ξεφύγει της προσοχής της δασκάλας και να βγει στο δρόμο.

«Από τα λεγόμενα του παιδικού σταθμού η μία εκδοχή ήταν επειδή είχαν μια θεατρική παράσταση και είχαν αφήσει ανοικτές τις πόρτες για να μεταφερθούν τα σκηνικά και η Ηλέκτρα χώθηκε μέσα σε ένα σκηνικό και ο άνθρωπος που μετέφερε τα σκηνικά την έβγαλε έξω καταλάθος», λέει ο πατέρας που καταγγέλλει πως το μόλις 3 χρονών παιδί διέσχισε 200 μέτρα και έφτασε μέχρι την λεωφόρο.

Τη μικρούλα εντόπισε στο δρόμο κάτοικος της περιοχής, και την επέστρεψε στον παιδικό σταθμό: «Ήταν η κυρία στο σπίτι της, την είδε κατέβηκε και την ξαναπήγε στον παιδικό σταθμό».

Εξάλλου, εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση έδωσε ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης.

Send this to a friend