Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

«Έχουμε σοκαριστεί... δεν ξέρουμε αν θα μας συμβεί και μας»: Τι λέει συνταξιδιώτης της 38χρονης που προσβλήθηκε από κοροναϊό

«Έχουμε σοκαριστεί γιατί δεν ξέρουμε αν θα μας συμβεί και μας κάτι ανάλογο», δήλωσε συνταξιδιώτης της 38χρονης που διαγνώστηκε με κοροναϊό.

«Έχουμε σοκαριστεί γιατί δεν ξέρουμε αν θα μας συμβεί και μας κάτι ανάλογο», δήλωσε συνταξιδιώτης της 38χρονης που διαγνώστηκε με κοροναϊό.

Ο συνταξιδιώτης της 38χρονης είπε πως η γυναίκα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και πως δεν φαινόταν να έχει γρίπη.

«Εμείς ταξιδεύαμε στην ίδια πτήση και ξέραμε τον άνδρα της. Μας είχαν πει πως είχαν πάει στο Μιλάνο για την έκθεση μόδας και ήταν μια χαρά η κοπέλα, δεν είδαμε να είναι κάπως άρρωστη. Από κει και πέρα πιάσαμε μια συζήτηση για τον ιό στην Ιταλία, τίποτα το ιδιαίτερο. Μια χαρά ήταν η κοπέλα, δεν καταλάβαμε κάτι» είπε στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ακόμη ανέφερε πως το αεροπλάνο ήταν γεμάτο από κόσμο που έφευγε από το Μιλάνο, μάλλον λόγω των κακών ειδήσεων, ενώ τόνισε πως από το πρωί που μαθεύτηκε πως η 38χρονη έχει κορωναϊό τους πήραν τηλέφωνο οι αρμόδιες αρχές.

«Μας πήραν από τις αρμόδιες αρχές τηλέφωνο και μας είπαν αν αισθανθούμε κάτι, να πάμε για εξετάσεις και τους είπαμε πως δεν έχουμε πυρετό. Μας τόνισαν πως αν νοιώθουμε πως έχουμε πυρετό, τότε να τους ενημερώσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Send this to a friend