• Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου
  • 23:41

Αθήνα

22 oC

αίθριος καιρός

«Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις»: Σε τραγική κατάσταση το βρέφος που σκότωσε το ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά

Μέσα σε μια στιγμή το 2 μηνών βρέφος σκοτώθηκε από το ροτβάιλερ της οικογένειας, στην οδό Κυκλάδων, στα Γλυκά Νερά, το πρωί της Πέμπτης.

Μέσα σε μια στιγμή το 2 μηνών βρέφος σκοτώθηκε από το ροτβάιλερ της οικογένειας, στην οδό Κυκλάδων, στα Γλυκά Νερά, το πρωί της Πέμπτης.

Το ροτβάιλερ κατασπάραξε το άτυχο βρέφος, με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης να καταγράφει την κακή κατάσταση στην οποία διακομίστηκε το μωρό…

Σε αυτό, αναφέρεται πως το βρέφος, που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Αναλυτικά το ανακοινωθέν αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.

Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Send this to a friend