• Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου
  • 07:04

Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σοκ! Εγκατέλειψαν νεογέννητο σε τηλεφωνικό θάλαμο στην Ρόδο

Σοκ! Εγκατέλειψαν νεογέννητο σε τηλεφωνικό θάλαμο στην Ρόδο

Σοκ και ανατριχίλα προκαλέι στο νησί της Ρόδου το περιστατικό εγκατάλειψης νεογέννητου μωρού σε τηλεφωνικό θάλαμο στην περιοχή Πεύκοι κοντά στην Λίνδο. 

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε  και αποκαλύπτει η "Ροδιακή", το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί και έχει ήδη ειδοποιηθεί η Εισαγγελία Ρόδου καθώς και ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας που ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό της "μάνας".

Απο τα στοιχεία που συγκέντρωσε η "Ροδιακή" προκύπτει οτι το νεογνό εγκαταλείφθηκε απο τη μητέρα του μέσα σε μικρό χαρτοκιβώτιο, κοντά σε κεντρικό σημείο των πεύκων, έχοντας ακόμη στο σωματάκι του τον ομφάλιο λώρο! Βρέθηκε τυλιγμένο μέσα σε σεντόνια (κατά πάσα πιιθανότητα ξενοδοχείου) ενώ υπήρχε δίπλα του σημείωμα πιθανότατα γραμμένο απο τη μητέρα που το εγκατέλειψε, που ζητούσε από όποιον εντόπιζε το μωρό να το βοηθήσει.

Διερχόμενη τουρίστρια πέρασε κοντά από τον τηλεφωνικό θάλαμο, άκουσετα κλάμματα του και όταν αντίκρυσε το μωρό έπαθε σοκ!

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ που έστειλε στο σημείο  ασθενοφόρο, ενώ για καλή τύχη του παιδιού στην περιοχή βρίσκονταν γνωστός γυναικολόγος της περιοχής μας, ο οποίος έκοψε τον ομφάλιο λώρο, προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και περιέθαλψε το νεογνό μέχρι να φθάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ

(πηγή: rodiaki.gr)

Send this to a friend