• Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου
  • 01:21

Αθήνα

19 oC

αραιές νεφώσεις

Έγκλημα στην Καλλιθέα: «Ακούσαμε καβγά», λένε οι γείτονες - Αναζητείται ο σύζυγος

Συγκλονισμένη είναι η Καλλιθέα με τη δολοφονία της 29χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της.

Συγκλονισμένη είναι η Καλλιθέα με τη δολοφονία της 29χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα καταγόταν από τη Γεωργία και ήταν μητέρα δύο παιδιών -ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Όπως ανέφερε το star.gr, η 29χρονη βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους διέμεναν με τον παππού και τη γιαγιά τους.

Οι Αρχές αναζητούν τον σύζυγο προκειμένου να καταθέσει για το έγκλημα. Η θεία της 29χρονης ήταν εκείνη που τη βρήκε νεκρή, καθώς μπήκε στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά, όταν διαπίστωσε ότι η ανιψιά της δεν της απαντούσε στις κλήσεις της.

Ένας από τους κατοίκους της περιοχής ανέφερε στο Star ότι ακούστηκε φασαρία από το σπίτι του εγκλήματος.  Όπως είπε,  «βγήκε όλη η γειτονιά έξω από τη φασαρία. Τα έσπασαν όλα μέσα στο σπίτι. Από τότε δεν την ξαναείδα τη γυναίκα». Οι γείτονες τόνισαν ότι επρόκειτο για μια ήσυχη κοπέλα που ουδέποτε είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά της ή και με τη σχέση με της με κάποιο πρόσωπο.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι βρέθηκαν εκχυμώσεις στον λαιμό της κοπέλας για τον λόγο αυτό παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα στραγγαλισμού.

Παράλληλα, αποκλείεται το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.

Send this to a friend