Αθήνα

14 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Εγώ σου έδωσα χρήματα για λίγες μέρες για να σε εξυπηρετήσω», έλεγε η Λαγούδη στο τηλέφωνο- Οι νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Νέα στοιχεία ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star, από τον δικηγόρο Βασίλη Ταουξή και τον τεχνικό σύμβουλο Αναστάσιο Δέδε, τους οποίους έχει ορίσει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη για να ερευνήσει τον θάνατό της.

Όπως είπε ο κ. Ταουξής, η «44χρονη μητέρα μερικούς μήνες πριν από τον θάνατό της, είχε πουλήσει πολλά στρέμματα κι έλαβε ως αντίτιμο ένα μεγάλο σεβαστό ποσό. Από το συνολικό αντίτιμο λείπει ένα ποσό αρκετών δεκάδων χιλιάδων». Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «όσο ήταν εν ζωή η Ειρηνούλα, περίπου 15.000 ευρώ βγήκαν από τον λογαριασμό της για να πληρωθούν εισιτήρια και έξοδα ταξιδίου στο εξωτερικό. Και μάλιστα για πρόσωπα που δεν ήταν στο συγγενικό της περιβάλλον».

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Ενδεχομένως να ήταν πολύ ερωτευμένη», υπογράμμισε ο κ. Ταουξής, συμπληρώνοντας ότι «οι Έλληνες είμαστε κουβαρντάδες και όταν έχουμε χρήματα, βοηθάμε».

O ίδιος αποκάλυψε και μια σημαντική πληροφορία που δεν ήταν γνωστή έως τώρα. «Μετά τον θάνατό της είπε κάποια στιγμή ένα από τα παιδιά της ότι: “Η μαμά είναι πολύ στεναχωρημένη, μίλαγε στο τηλέφωνο κι έλεγε: “εγώ στα έδωσα για λίγες μέρες για να σε εξυπηρετήσω. Εγώ αυτά τα λεφτά τα προόριζα για τις μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, της μεγάλης κόρης”».

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός σύμβουλος Αναστάσιος Δέδες παρουσίασε δύο φωτογραφίες- ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο της Ειρήνης. Όπως εξήγησε δίπλα στο μπετόνι με το πετρέλαιο βρέθηκαν γυαλιά ηλίου. Το μπετόνι ήταν κάτω στη θέση του συνοδηγού. «Είναι δυνατόν να μη συρρικνώθηκαν τα γυαλιά μετά από τέτοιας έκτασης και ένταση φωτιά;», διερωτήθηκε ο κ.Δέδες, σημειώνοντας ότι αυτά και άλλα ευρήματα οδήγησαν τον Εισαγγελέα να ασκήσει διώξεις για ανθρωποκτονία και να αποκλειστεί το σενάριο της αυτοκτονίας.

Send this to a friend