Αθήνα

28 oC

ελαφρές νεφώσεις

Είχε Άγιο πελάτισσα φαρμακείου στη Λαμία! Καρέ- καρέ η εισβολή αυτοκινήτου στο κατάστημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη συγκλονιστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο μπαίνει σε φαρμακείο στη Λαμία κατέγραψαν οι κάμερες του καταστήματος.

Τη συγκλονιστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο μπαίνει σε φαρμακείο στη Λαμία κατέγραψαν οι κάμερες του καταστήματος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι κάμερες κατέγραψαν την "εισβολή" του αυτοκινήτου ενός 81χρονο, ο οποίος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο για να παρκάρει και χωρίς να σταματήσει βρέθηκε μέσα στο φαρμακείο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το αυτοκίνητο παρέσυρε μία 62χρονη, που μόλις είχε μπει στο φαρμακείο και εκείνη τη στιγμή πήγε να ακουμπήσει δίπλα στην τζαμαρία το καροτσάκι με τα ψώνια.

Τη στιγμή της εισβολής στο φαρμακείο ήταν η ιδιοκτήτρια, ένας υπάλληλος και τρεις ακόμη πελάτες εκτός από τη γυναίκα που παρασύρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν τρεις διαφορετικές σκηνές.

Η πρώτη δείχνει την στιγμή που η γυναίκα αφήνει τα πράγματά της και το φορτηγάκι "μπουκάρει" παρασύροντάς την. Στη δεύτερη φάση δείχνει την 62χρονη να μπαίνει στο φαρμακείο και στην τρίτη φάση φαίνεται πως το φορτηγάκι ήρθε από το δρόμο και "μπούκαρε" στο φαρμακείο.

«Εκεί μπροστά χθες έπαιζαν τα παιδιά μου και καθημερινά έχει μεγάλη κίνηση. Μέσα στο φαρμακείο υπάρχει συνεχώς αρκετός κόσμος. Από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα....», είπε σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου κ. Δημότση στο LamiaReport.

Όπως λέει στην κάμερα του Lamiareport o υπάλληλος του φαρμακείου οι άλλες δυο πελάτισσες, που ήταν μέσα, σώθηκαν γιατί κάτι θέλησαν να ρωτήσουν και απομακρύνθηκαν από το σημείο, διαφορετικά θα ήταν ακριβώς εκεί που "μπούκαρε" το βανάκι.

Send this to a friend