Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Είχε θείο στο Σικάγο! Κοιμήθηκε μεροκαματιάρης και ξύπνησε εκατομμυριούχος

Η ζωή δεν ήταν καθόλου εύκολη  για τον 35χρονο Πατρινό που βρισκόταν σε απόγνωση λόγω οικονομικού αδιεξόδου και η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει.

Η ζωή δεν ήταν καθόλου εύκολη  για τον 35χρονο Πατρινό που βρισκόταν σε απόγνωση λόγω οικονομικού αδιεξόδου και η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει.

Μια κληρονομιά στάθηκε αφορμή για να αλλάξουν, από τη μια στιγμή στην άλλη, τα πάντα στη ζωή του!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Κόσμος”ο 35χρονος Πατρινό ο οποίος μέχρι και πριν από ένα χρόνο αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο μεροκάματο, σήμερα διαπρέπει στον τομέα της γαστρονομίας, στην Γερμανία, κάνοντας τζίρους πολλών χιλιάδων ευρώ!

Το μαγικό συνέβη όταν ένας μακρινός θείος του, που πέθανε πέρυσι, του άφησε δύο εστιατόρια και δύο εκατομμύρια σε τραπεζικό λογαριασμό της Γερμανίας, επειδή δεν είχε κανέναν άλλον στον κόσμο!

Ο νεαρός Πατρινός δεν άντεχε άλλο την «μίζερη» ζωή, όπως χαρακτηριστικά του είχε πει, ανακοινώνοντάς του την απόφασή της να βγάλουν διαζύγιο και η ίδια να αναζητήσει μια νέα τύχη με άλλον σύντροφο που στο μεταξύ είχε βρει!

Ο 35χρονος Σωτήρης έπεσε στα πρώτα στάδια της κατάθλιψης δίχως να έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα, δεδομένης της επιδείνωσης της κρίσης. Δεν φανταζόταν όμως με τίποτα τι θα του ξημέρωνε!

Η κληρονομιά του θείου του, μετανάστη από τα χρόνια του ’50 στην Γερμανία, ο οποίος διατηρούσε ένα από τα πολυτελέστερα εστιατόρια στη Φρανκφούρτη, έχοντας ανοίξει και δεύτερο όμοιό του στο Μόναχο του άλλαξε τη ζωή.

Send this to a friend