Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Είμαι καλά, με τη μαμά μου, να πείτε στον μπαμπά μου ότι τον αγαπώ»: Ηχητικό ντοκουμέντο με την μικρή Βαλεντίν

Μια μαρτυρία που έρχεται να προστεθεί στο παζλ της πολύκροτης υπόθεσης της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», την Παρασκευή.

Μια μαρτυρία που έρχεται να προστεθεί στο παζλ της πολύκροτης υπόθεσης της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», την Παρασκευή.

Το ηχητικό ντοκουμέντο με τα όσα είπε η μικρή Βαλεντίν από τη Γαλλία, προκάλεσε συγκίνηση.

«Είμαι η Βαλεντίνα, είμαι καλά. Είμαι με τη μαμά μου, είμαι πολύ καλά. Να πείτε στον μπαμπά μου ότι τον αγαπάω», είπε το αγνοούμενο μέχρι πριν λίγες μέρες κοριτσάκι, στη συνομιλία που είχε με τον δικηγόρο του πατέρα της.

Στην αμοντάριστη συνέντευξη του πατέρα με την Αγγελική Νικολούλη που προβλήθηκε, ο ίδιος ισχυριζόταν πως η μητέρα της μικρής είχε αυτοκτονήσει μετά από βιασμό που υπέστη.

Η γυναίκα όμως όπως προέκυψε από την έρευνα των γαλλικών Αρχών, ζούσε στη Λυών κάτι που ο πατέρας γνώριζε αφού έστειλε σ’ αυτήν την μονάκριβη κόρη του και μετά δήλωσε ψευδώς την εξαφάνισή της.

Η μαρτυρία για τη Γαλλία και τη «νεκρή» μητέρα που άνοιξε τον δρόμο…

Η μαρτυρία που έφερε την μεγάλη ανατροπή μες τη νύχτα για την Γαλλία και «άνοιξε τον δρόμο» για τον εντοπισμό του παιδιού, είχε δοθεί στο «Τούνελ» την περασμένη Παρασκευή, αλλά η Αγγελική την χειρίστηκε με διακριτικότητα για να μην υπάρξει εμπόδιο στις έρευνες.

Η μάρτυρας – «κλειδί» αποκάλυψε όλα όσα έκανε ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας και το πως… νεκραναστήθηκε στη Γαλλία η μητέρα της.

«Τις ημέρες  των  Χριστουγέννων ο Αμπελκά ζήτησε από συγγενικό μου πρόσωπο που τον γνώριζε να πάρει το κορίτσι μαζί της μόνιμα στη Γαλλία. Αυτό όμως δεν έγινε και ο πατέρας της μικρής μας είπε ότι βρήκε κάποια άλλη γυναίκα. Αυτή ταξίδεψε στην Ελλάδα για να πάρει το παιδί και να το μεταφέρει στη Γαλλία στη μητέρα του που δεν ήταν νεκρή, όπως ψέματα σας είπε ο πατέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας – «κλειδί» που επιβεβαιώθηκε λίγες ημέρες αργότερα από τις εξελίξεις.

Πανηγύριζαν στο σχολείο οι συμμαθητές της Βαλεντίν

Η εκπομπή συνομίλησε και με γονείς συμμαθητών της Βαλεντίν, οι οποίοι ανέφεραν πως τα παιδιά ζητωκραύγασαν στο άκουσμα της είδησης.

«Επειδή το αγαπήσαμε όλοι αυτό το κοριτσάκι, χαρήκαμε πάρα πολύ που βρέθηκε ζωντανή. Υπήρχε ανακούφιση στα παιδιά. Όταν έμαθαν οι συμμαθητές της την είδηση, χοροπηδούσαν από τη χαρά τους», είπε χαρακτηριστικά μητέρα συμμαθήτριας της Βαλεντίν.

Οι γονείς των παιδιών συνεχάρησαν την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της για την πολύτιμη βοήθεια τους στις έρευνες.

Send this to a friend