• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 20:12

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

"Έξαλλοι" οι οικονομολόγοι με Κουρουμπλή! "Απαράδεκτη και προκλητική δήλωση..."

"Καλό θα ήταν να μας δώσουν τις αναλογιστικές μελέτες και συγκεκριμένα και κοστολογημένα μέτρα, ώστε να γίνει πραγματικός και ουσιαστικός διάλογος, για να λυθεί το πρόβλημα" δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας, σχολιάζοντας δήλωση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή.

[adsense]

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόλλιας δήλωσε:

"Η δήλωση του κ. Κουρουμπλή είναι το λιγότερο προκλητική και προσβάλλει όλους τους επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες. Απορώ με την απαράδεκτη αυτή προσέγγιση, όταν και ο ίδιος είναι επιστήμονας και, μάλιστα, δικηγόρος.

Αντί, πάντως, να χρησιμοποιούν επικοινωνιακά τσιτάτα, καλό θα ήταν να μας δώσουν τις αναλογιστικές μελέτες και συγκεκριμένα και κοστολογημένα μέτρα, ώστε να γίνει πραγματικός και ουσιαστικός διάλογος, για να λυθεί το πρόβλημα".

Υπενθυμίζεται, πως ο Π. Κουρουμπλής είπε σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα για τις κινητοποιήσεις των επιστημόνων εναντίον των ασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων: «Είναι καλό που βγαίνουν στο δρόμο. Kαλό θα τους κάνει γιατί θα χάσουν λίγα κιλά».

Send this to a friend