Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Έξι συλλήψεις για τα άγρια επεισόδια στην πορεία για τον Φύσσα στο Αγρίνιο

Σε έξι συλλήψεις και 25 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που έγιναν, χθες στο κέντρο του Αγρινίου στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα.

Σύμφωνα με το agriniopress συνελήφθησαν 28 χρονος, 31χρονος, 20χρονος, 19χρονος, 17χρονος και 15χρονος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε κράνος και ξύλινα στυλιάρια.

Oι έξι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε σοβαρά μια 19χρονη. Η νεαρή δεν μετείχε στην πορεία και καθόταν σε παγκάκι στην πλατεία Δημοκρατίας ενώ τα επεισόδια ήταν σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε στο κεφάλι όχι από φωτοβολίδα ευθείας βολής, όπως κυκλοφόρησε στην αρχή, αλλά από μεγάλο βαρύ αντικείμενο που εκτοξεύθηκε προς το μέρος της.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, έχοντας χάσει αρκετό αίμα. H 19χρονη φέρει πολλαπλά τραύματα στη μύτη και στο στόμα και χρειάστηκε η συμβολή χειρούργου, παθολόγου και οδοντιάτρου. Ειδικότερα, η νεαρή έχει τραυματιστεί σοβαρά σε όλο το ρινικό σύστημα και έχει χάσει τα δόντια της.

Σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων για να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Θα χρειαστεί η επέμβαση γναθοχειρουργού και πιθανά και πλαστικού χειρουργού.

Για τον τραυματισμό της 19χρονης πρόκειται να σχηματισθεί δικογραφία, σε βάρος αγνώστων ατόμων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Send this to a friend