• Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου
  • 22:07

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ενοχλημένος ο Σωκράτης Κόκκαλης- Πιθανή ανακοίνωση της οικογένειας σχετικά με τον θάνατο του Σωκράτη του νεότερου

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την Παρασκευή στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, τον Σωκράτη Κόκκαλη, τον νεότερο ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, το Σάββατο 14 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης junior βρέθηκε νεκρός- από ανακοπή καρδιάς- στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, και από εκείνη την στιγμή οι εικασίες, τα σενάρια αλλά και τα δημοσιεύματα σχετικά με τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν σταματημό.

Η ενόχληση του «πατριάρχη» Σωκράτη Κόκκαλη

Όπως καταλαβαίνει κανείς, παράλληλα με το πένθος του, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο «πατριάρχης» της οικογένειας, καλείται να διαχειριστεί και όσα γράφονται για τον θάνατο του γιου του.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται ο Σωκράτης Κόκκαλης εμφανίστηκε εκνευρισμένος με την παρουσία των δημοσιογράφων στην κηδεία, ακριβώς για αυτό το λόγο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει αντίδραση σχετικά με αναφορές που, χωρίς αποδείξεις και στοιχεία, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Η οικογένεια προετοιμάζει μάλιστα την σχετική τοποθέτηση της το προσεχές διάστημα.

Send this to a friend