Αθήνα

29 oC

σποραδικές νεφώσεις

Επίσημη ενημέρωση του λιμενικού για τη δολοφονία της Ελ. Τοπαλούδη: «Τη χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και μετά με το σίδερο στο κεφάλι»

Επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, έκανε το πρωί της Παρασκευής (7/12) το λιμενικό σώμα.

Επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, έκανε το πρωί της Παρασκευής (7/12) το λιμενικό σώμα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το λιμενικό για την υπόθεση, ανάμεσα στην κοπέλα και τους συλληφθέντες υπήρξε έντονος διαπληκτισμός και στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες την χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και στη συνέχεια με ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι. Μετά τα χτυπήματα, μετέφεραν το κορίτσι με αμάξι και το πέταξαν στη θάλασσα.

Μετά τη σύλληψη των φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας « υπήρξε εξονυχιστική έρευνα στην περιοχή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 21χρονης όπου και εντοπίστηκε ηλεκτρικό σίδερο, ενώ στις έρευνες στην οικία που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στην άτυχη φοιτήτρια εντοπίστηκε βάση ηλεκτρικού σίδερου που αποτελεί το έτερο εξάρτημα, με αυτό που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή που εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας».

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του λιμενικού, στο σπίτι του ενός εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος της κοπέλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Οι υπολογιστές και τα κινητά τους έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω αξιοποίηση στοιχείων.

«Τα στελέχη του λιμενικού σώματος αποκάλυψαν σε χρόνο ρεκόρ τους δράστες της δολοφονίας της 21χρονης. Με ιδιαίτερη ανακούφιση η οικογένεια και η κοινωνία της Ρόδου δέχθηκαν τη σύλληψη των δραστών», επισήμανε, ο εκπρόσωπος του λιμενικού σώματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Send this to a friend