
ΕΛΛΑΔΑ
Στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 μίλησε ο διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης, μετά την επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκαν υπάλληλοι μέσα στην υπηρεσία.
Ο διευθυντής μίλησε για τις στιγμές αγωνίες που έζησαν οι υπάλληλοι, αλλά και το πώς κατάφερε να τον ακινητοποιήσει αναφέρει: «Την ημέρα εκείνη, οι συνάδελφοί μου ζούσαν σκηνές που παραπέμπουν σε θρίλερ,όταν τους επιτέθηκε και τους χτύπησε με το τσεκούρι. Εγώ άκουσα φασαρία, κατέβηκα και συνάντησα τη φρίκη. Είδα να χτυπάει μία συνάδελφο, τη Μαρία. Ήταν μέσα στα αίματα και έτρεξα να τη σώσω. Δεν αισθάνθηκα φόβο, με έσπρωξε το ένστικτο».
«Έβριζε, έβριζε το σύστημα. Κι όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, έβριζε τους αστυνομικούς. Όταν πήγαμε στην αστυνομία έλεγε συνέχεια ‘έσφαξα τους εφοριακούς, τώρα ήρθε η σειρά των μπάτσων», πρόσθεσε.
Σε κρίσιμη κατάσταση 56χρονος
Νέες πληροφορίες υπάρχουν για την κατάσταση της υγείας των δύο ανθρώπων που δέχθηκαν επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης την προηγούμενη βδομάδα.
Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η πορεία της υγείας της 67χρονης εφοριακού που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β’ μονάδα εντατικής θεραπείας του «Παπανικολάου».
Όπως αναφέρει νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης για τους δύο εφοριακούς από την Κοζάνη, που δέχτηκαν επίθεση στις 16 Ιουλίου με τσεκούρι εν ώρα εργασίας, η 67χρονη γυναίκα είναι διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης και παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση.
Στη μονάδα εντατικής θεραπείας, διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, νοσηλεύεται ο 56χρονος τραυματίας.
Σύμφωνα πάντα με το ιατρικό ανακοινωθέν, παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία και η κατάσταση θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.
ΔΟΥ Κοζάνης – Επίθεση με τσεκούρι: Ψάχνουν απαντήσεις στο κινητό του δράστη
Στο κινητό του 45χρονου δράστη ψάχνουν απαντήσεις οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κοζάνης για τα αίτια της αιματηρής επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ της πόλης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι θα βρουν κάποιο βίντεο, φωτογραφίες ή και μηνύματα του δράστη που θα αποκαλύψουν το μεγάλο του μυστικό και ίσως και δείξουν και το χρόνο που σχεδίαζε να σπείρει τον τρόμο στην εφορία Κοζάνης.
Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές της ΕΛΑΣ: «Ήταν αμίλητος ακόμη και στα κρατητήρια. Δεν του πήραμε κουβέντα, και δεν απάντησε ποτέ γιατί έκανε την επίθεση. Λες και μιλούσαμε σε ντουβάρι».
Άνοιξε η Εφορία
Στο μεταξύ, την Δευτέρα η ΔΟΥ Κοζάνης άνοιξε και πάλι για συναλλαγές με το κοινό. Μάλιστα, στην υπηρεσία θα βρίσκονται ψυχολόγοι και ψυχίατροι για την υποστήριξη των εργαζόμενων.
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
Κορονοϊός: «Μαύρο» νέο ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 χώρες την τελευταία εβδομάδα παγκοσμίως
Παναγιώτης Λαιμός: Πέθανε ο εφοπλιστής και προσωπικός φίλος του πρίγκιπα Καρόλου
Ροή Ειδήσεων
27/05/2023 | 23:03
Γαρμπή: «Μου έριχναν σαπουνάδα για να μην είμαι γυμνή» – Η αποκάλυψη στο J2US για το βίντεο κλιπ του «Κι αν ξυπόλυτη χορεύω»
27/05/2023 | 22:53
Ξάνθη: Υποχώρησε τοιχίο από το διπλανό σπίτι και καταπλάκωσε την 6χρονη ενώ έπαιζε με τον αδερφό της

27/05/2023 | 22:36
Ναύπλιο: 25χρονος παραπάτησε και έπεσε από το μπαλκόνι 3ου ορόφου – Σώθηκε χάρη σε καλώδιο της ΔΕΗ
27/05/2023 | 22:17
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οφείλω το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα στη γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη
27/05/2023 | 22:10
Περιστέρι-Παναθηναϊκός 76-71: Ο τρομερός Φρανσίσκο εκτέλεσε το «Τριφύλλι» και έστειλε τη σειρά σε 5ο παιχνίδι
27/05/2023 | 21:22
Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Μπάγερν μετά από «θρίλερ» μέχρι το τελευταίο λεπτό – «Αυτοκτόνησε» η Ντόρτμουντ

27/05/2023 | 21:01
Θρίλερ με τον θάνατο 15 παιδιών σε δυο νοσοκομεία της χώρας – Ένας καρδιοχειρουργός στο επίκεντρο της έρευνας και των καταγγελιών

27/05/2023 | 00:03
60 χρόνια πριν: Αφήνει την τελευταία του πνοή ο Γρηγόρης Λαμπράκης μετά τη δολοφονική επίθεση παρακρατικών
27/05/2023 | 14:10
Βαξεβάνης: «Δεν είναι τι είπε ο Κατρούγκαλος αλλά τι έδειχνε με τη δήλωσή του – Ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει σοβαρότητα»
27/05/2023 | 13:43
Η αντίδραση Καστανίδη κατά Ανδρουλάκη για την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης: «Προσωπική προσβολή, με ενημέρωσε μαζί με τον Τύπο»
26/05/2023 | 15:33
Eκτέλεσε τους γονείς κι έπνιξε τα παιδιά επειδή του χρωστούσαν τα ενοίκια! Αναβιώνει το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα

26/05/2023 | 08:53
H Κλέλια Ρένεση «χτυπά» Γιώργο Λιάγκα: «Κοπτοραπτική, έλλειψη δημοσιογραφικής ηθικής»
27/05/2023 | 12:43
Βασίλης Ζούλιας: «Θα ήθελα τη βασιλεία στην Ελλάδα, να γίνονται καλέσματα στο Παλάτι, να ντύνονται οι κυρίες»

27/05/2023 | 19:31
Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Εικόνες από το γάμο τους στην Αίγινα-Οι λαμπεροί καλεσμένοι
27/05/2023 | 18:35
Μαρκόπουλο Ωρωπού: «Ήταν ένα παιδικό παιχνίδι με πλαστικές σφαίρες» – Τι λένε για το περιστατικό πυροβολισμού καθηγητή από μαθητή
27/05/2023 | 15:05
Παντελής Τουτουντζής: «Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος βγήκαμε έξω με το κεφάλι πολύ ψηλά για τις οικογένειές μας»

27/05/2023 | 16:46