
ΕΛΛΑΔΑ
Ένα νέο στοιχείο φαίνεται πώς φέρνει την Αστυνομία πιο κοντά στη «μαυροφορεμένη» γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.
Το «κλειδί» φαίνεται πως είναι η μαρτυρία του οδηγού που μετέφερε τη «μαυροφορεμένη» γυναίκα κοντά στο σημείο της επίθεσης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι Αρχές γνωρίζουν από ποια περιοχή της Αττικής παρέλαβε ο συγκεκριμένος άνδρας την δράστιδα, ενώ το συγκεκριμένο όχημα ελέγχεται σχολαστικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για αποτυπώματα ή ίχνη DNA.
Εχθές, προστέθηκε ως δεδομένο ότι ο άνθρωπος «κλειδί» ανέφερε στους Αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ότι η δράστις τού είπε να την αφήσει λίγα μέτρα μακριά από την εταιρεία, φοβούμενη να μην την καταγράψει η κάμερα. Ωστόσο, η κάμερα την έχει καταγράψει και το συγκεκριμένο υλικό βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και εξετάζεται σχολαστικά.
Στα πλάνα του εν λόγω βίντεο φαίνεται να κουβαλά και ένα σακίδιο, στο οποίο σύμφωνα με τις Αρχές είχε μία δεύτερη αλλαξιά, καθώς και το τοξικό υγρό.
Η περιγραφή της ύποπτης γυναίκας
Η αστυνομία προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει το βίντεο στο οποίο καταγράφεται η εικόνα της Νο1 ύποπτης να εισέρχεται στο κτίριο εργασίας της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε η ΕΡΤ φαίνεται μια κοπέλα που φοράει ασυνήθιστα ρούχα για την εποχή και η οποία θεωρείται από τις Αρχές νούμερο ένα ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι. Τα χαρακτηριστικά της ταιριάζουν απόλυτα με την περιγραφή της Ιωάννας, αλλά και ενός ακόμη ατόμου που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο για αρκετά λεπτά με την ύποπτη. Για τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ μίλησε ο δικηγόρος της 33χρονης και ανέφερε ότι έχει περάσει ένα ικανό χρονικό διάστημα κατά το οποίο η Αστυνομία έχει συλλέξει αρκετά στοιχεία. Σ
«Την παρέλαβα από το Π… και κατέβηκε στη Θησέως. Την άφησα επτά με δέκα λεπτά πριν την επίθεση, αν θυμάμαι καλά. Μετά από ώρες άκουσα για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη κοπέλα». Οι Αρχές αναζητούν πόρτα-πόρτα πληροφορίες για την μεταμφιεσμένη γυναίκα, αλλά και οπτικό υλικό που να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο της.
Το μεσημέρι της Τρίτης κατέθεσε και η 33χρονη η οποία είπε: «Στάθηκα μπροστά στο ασανσέρ και περίμενα. Κοιτούσα χαμηλά και ένιωσα την παρουσία της από την σκάλα που πάει στο υπόγειο. Φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρη προστατευτική μάσκα, γυαλιά ηλίου, ήταν μετρίου αναστήματος και αδύνατη. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ήθελε να μου κάνει τόσο κακό. Ούτε με είχαν απειλήσει ούτε είχα διαφορές με κανέναν».
Ειδήσεις σήμερα:
Συνεχίζονται οι βροχές και παραμένει χαμηλά η θερμοκρασία για την εποχή
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
Ροή Ειδήσεων

11/12/2023 | 15:30
Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Ζωή Λάσκαρη: «Δεν δεχόταν τις απιστίες μου… είχε εκρήξεις»
11/12/2023 | 15:21
Έλλη Κοκκίνου: «Μπαίνω στον πάγο, κοιμάμαι στο ψυγείο όρθια για να μην πέφτει τίποτα- Δεν καπνίζω, δεν πίνω»
11/12/2023 | 15:06
Θεσσαλονίκη: Δεκάδες δαγκωματιές δέχθηκε από τα τρία σκυλιά η 50χρονη- Σοκάρουν τα ιατροδικαστικά ευρήματα
11/12/2023 | 14:35
Κατσαφάδος: Έχουμε καταλήξει στα αίτια θανάτου του Όλιβερ- Εντός της ημέρας ανακοινώσεις για την Αράχωβα

11/12/2023 | 14:27
Μεγάλη εκδήλωση για την αυτοδιοίκηση με Δούκα, Μώραλη, Αγγελούδη, Αρναουτάκη, Κουρέτα διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ
11/12/2023 | 14:13
Γιάννης Ζουγανέλης: «Χάρηκα όταν έμαθα για τη σχέση της Ελεωνόρας με τον Νίκο Συρίγο, θέλω να προχωρήσει»
11/12/2023 | 13:49
Μητσοτάκης: Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα είναι ακόμα ένα εργαλείο το οποίο θα μας βοηθήσει να συγκρατήσουμε τις τιμές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
11/12/2023 | 12:38
Ανακοινώσεις των μέτρων της κυβέρνησης για την οπαδική βία – Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες για 2 μήνες

11/12/2023 | 12:28
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Την πρώτη νύχτα του γάμου με τον Νεκτάριο, μέσα στο τζακούζι έγιναν πολλά»
09/12/2023 | 00:05
Γρηγόριος Ξενόπουλος: Ο φωτεινός «Φαίδων» των ελληνικών γραμμάτων με το σκοτεινό τέλος
09/12/2023 | 08:10
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχω δικαίωμα να πιστεύω στον Θεό;» – Πέτρος Τατσόπουλος: «Υπάρχουν πολλοί διαταραγμένοι»

09/12/2023 | 09:28
Κωστής Μαραβέγιας: «Αναρωτιόμουν πώς θα με δεχθούν, όταν έχεις περάσει εφηβεία σε μια κλειστή κοινωνία ποτέ δεν είναι ανώδυνο»
09/12/2023 | 14:46
Όλιβερ: «Το χάσκι κακοποιήθηκε φρικτά από άνθρωπο – Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις» επιμένει η κτηνίατρος που το εξέτασε πρώτη στην Αράχωβα

09/12/2023 | 17:06
Οργή για την διακωμώδηση Αλισάνογλου από τους Ράδιο Αρβύλα! «Διαπομπεύετε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά αγαθά» λέει ο ποιητής
09/12/2023 | 22:29