
ΕΛΛΑΔΑ
Ένα νέο στοιχείο φαίνεται πώς φέρνει την Αστυνομία πιο κοντά στη «μαυροφορεμένη» γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.
Το «κλειδί» φαίνεται πως είναι η μαρτυρία του οδηγού που μετέφερε τη «μαυροφορεμένη» γυναίκα κοντά στο σημείο της επίθεσης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι Αρχές γνωρίζουν από ποια περιοχή της Αττικής παρέλαβε ο συγκεκριμένος άνδρας την δράστιδα, ενώ το συγκεκριμένο όχημα ελέγχεται σχολαστικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για αποτυπώματα ή ίχνη DNA.
Εχθές, προστέθηκε ως δεδομένο ότι ο άνθρωπος «κλειδί» ανέφερε στους Αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ότι η δράστις τού είπε να την αφήσει λίγα μέτρα μακριά από την εταιρεία, φοβούμενη να μην την καταγράψει η κάμερα. Ωστόσο, η κάμερα την έχει καταγράψει και το συγκεκριμένο υλικό βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και εξετάζεται σχολαστικά.
Στα πλάνα του εν λόγω βίντεο φαίνεται να κουβαλά και ένα σακίδιο, στο οποίο σύμφωνα με τις Αρχές είχε μία δεύτερη αλλαξιά, καθώς και το τοξικό υγρό.
Η περιγραφή της ύποπτης γυναίκας
Η αστυνομία προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει το βίντεο στο οποίο καταγράφεται η εικόνα της Νο1 ύποπτης να εισέρχεται στο κτίριο εργασίας της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε η ΕΡΤ φαίνεται μια κοπέλα που φοράει ασυνήθιστα ρούχα για την εποχή και η οποία θεωρείται από τις Αρχές νούμερο ένα ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι. Τα χαρακτηριστικά της ταιριάζουν απόλυτα με την περιγραφή της Ιωάννας, αλλά και ενός ακόμη ατόμου που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο για αρκετά λεπτά με την ύποπτη. Για τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ μίλησε ο δικηγόρος της 33χρονης και ανέφερε ότι έχει περάσει ένα ικανό χρονικό διάστημα κατά το οποίο η Αστυνομία έχει συλλέξει αρκετά στοιχεία. Σ
«Την παρέλαβα από το Π… και κατέβηκε στη Θησέως. Την άφησα επτά με δέκα λεπτά πριν την επίθεση, αν θυμάμαι καλά. Μετά από ώρες άκουσα για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη κοπέλα». Οι Αρχές αναζητούν πόρτα-πόρτα πληροφορίες για την μεταμφιεσμένη γυναίκα, αλλά και οπτικό υλικό που να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο της.
Το μεσημέρι της Τρίτης κατέθεσε και η 33χρονη η οποία είπε: «Στάθηκα μπροστά στο ασανσέρ και περίμενα. Κοιτούσα χαμηλά και ένιωσα την παρουσία της από την σκάλα που πάει στο υπόγειο. Φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρη προστατευτική μάσκα, γυαλιά ηλίου, ήταν μετρίου αναστήματος και αδύνατη. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ήθελε να μου κάνει τόσο κακό. Ούτε με είχαν απειλήσει ούτε είχα διαφορές με κανέναν».
Ειδήσεις σήμερα:
Συνεχίζονται οι βροχές και παραμένει χαμηλά η θερμοκρασία για την εποχή
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
Ροή Ειδήσεων

19/02/2025 | 14:50
Ιταλία: Αποκάλεσε την Τζόρτζια Μελόνι “φασίστρια, ναζί” σε συναυλία – Δίωξη κατά του Brian Molko (Placebo) για προσβολή θεσμών
19/02/2025 | 14:30
Γιώργος Ζυγούρης για την αντικατάσταση του Πάνου Νάτση στις «Σέρρες»: «Είμαι έτοιμος για αυτό»

19/02/2025 | 14:20
Νέα σύνοδος στο Παρίσι για την Ουκρανία: Με τηλεδιάσκεψη η συμμετοχή του Κ. Μητσοτάκη – Οι θέσεις της Αθήνας
19/02/2025 | 14:10
Πέτσας για τα Τέμπη: Δεν πρέπει να κυριαρχεί στο δημόσιο λόγο ότι θέλει να συγκαλύψει κάποιος κάτι
19/02/2025 | 14:00
Αντώνης Κρόμπας: «Θεωρώ απαράδεκτο να κόβονται χαρακτηρισμοί όπως “χοντρός” και “καράφλας”»

19/02/2025 | 13:50
Χειροπέδες σε 47χρονη στα Χανιά: Εισέπραττε λεφτά με τηλεφωνικές απάτες – Πάνω από 150.000 ευρώ η «λεία»
19/02/2025 | 13:40
Ο Κέντρικ Λαμάρ είναι ο πρώτος ράπερ με τρία άλμπουμ στο Top 10 του Billboard 200 ταυτόχρονα
19/02/2025 | 13:30
Δημήτρης Παπανώτας για Άννα Μαρία Βέλλη: «Κόντεψα να ζητήσω τα χάπια μου, λίγο βρικολακέξ κατάσταση»

19/02/2025 | 13:20
Βορίδης: Δεν είναι δυνατόν να υιοθετείται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης η ανευθυνότητα της ανωνυμίας του διαδικτύου
19/02/2025 | 13:10
Λέων για τον θάνατο του 39χρονου: Δύσκολο το έργο των ιατροδικαστών – Ο χρόνος επέδρασε εναντίον μας
19/02/2025 | 13:00
Χριστίνα Μηλιού: «Δεν είχαμε κυριολεκτικά να φάμε, μας έφερναν ένα κοτόπουλο στο σπίτι για να έχουμε κάτι»

19/02/2025 | 12:50
Η Sony Pictures Classics απέκτησε τα δικαιώματα για το “Vie Privee” με τη Τζόντι Φόστερ

18/02/2025 | 14:45
Καρυστιανού για Βασίλη Καλογήρου: Έκπληκτη διαβάζω πως ανέλαβε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη
18/02/2025 | 11:20
Τη διαγραφή του Παναγιωτόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η κυβέρνηση – Έβρισε χυδαία Μητσοτάκη, ειρωνεύτηκε Ανδρουλάκη (βίντεο)

18/02/2025 | 15:34
Βασίλης Καλογήρου: Χωρίς απαντήσεις για τον θάνατό του ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση
18/02/2025 | 16:39
Ξέσπασμα Βορίδη στη Βουλή για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου: Σήκω, ανόητε, να μας πεις ότι η κυβέρνηση σκότωσε έναν άνθρωπο
18/02/2025 | 15:46
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι χαρούμενος που είμαι στο Mega, ο Πορτοσάλτε είναι ο πρώτος δεξιός ψάλτης του ΣΚΑΪ»
18/02/2025 | 18:07
Παντελής Παντελίδης: Οι συγκινητικές αναρτήσεις της μητέρας του για τα εννέα χρόνια από τον θάνατό του
18/02/2025 | 11:13
«Είμαι YouTuber, ήρθα να ελέγξω την κατάσταση»: Ο Γιαννέλης πήγε στην Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης και έδωσε στους πυροσβέστες επική απάντηση! (video)

18/02/2025 | 12:30
Σπύρος Παπαδόπουλος για την απίστευτη στιγμή που ξέχασε τον γιο του σε super market: «Η Αθηνά μου είπε παιδί δεν ξαναπαίρνεις εσύ»
18/02/2025 | 16:30
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν ξέρει να γράφει ωραία αστεία, δεν μου αλλάζει γνώμη κανείς»
18/02/2025 | 17:31
Ελευθερία Πάλλα: «Όταν φτάσει αυτή η στιγμή στον Άγιο Έρωτα, όλοι θα ουρλιάξουν μπροστά στις τηλεοράσεις»

18/02/2025 | 08:00