Αθήνα

12 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αποκάλυψη Χατζηνάσιου για Μητροπάνο: Αρνήθηκα να δουλέψω μαζί του αν δεν έκανε αποχή από ποτό και τσιγάρο

ΕΛΛΑΔΑ

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο Τάσος Γιαννίτσης

Είναι από τους πρώτους Έλληνες πανεπιστημιακούς που ασχολήθηκαν με τη μεσογειακή διάσταση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα αναγορευθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ Τάσος Γιαννίτσης.

Η τελετή θα λάβει χώρα στο Κατάλυμα της Ισπανίας στην Οδό των Ιπποτών στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και θα αρχίσει με χαιρετισμό από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγητή Στέφανο Γκρίτζαλη.

Θα ακολουθήσει ο χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, καθηγητή Ιωάννη Σεϊμένη και η παρουσίαση της προσωπικότητας και του έργου του τιμωμένου από τον επ. καθηγητή του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών Σωτήρη Ντάλη.

Μετά την αναγόρευση του τιμωμένου θα ακολουθήσει ομιλία του Επίτιμου Διδάκτορα Τάσου Γιαννίτση με τίτλο: «Πολιτική Οικονομία της Ανάπτυξης: Μεγάλες Ανατροπές τον 21ο Αιώνα».

Ο Τάσος Γιαννίτσης είναι από τους πρώτους έλληνες πανεπιστημιακούς που ασχολήθηκαν με τη μεσογειακή διάσταση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών στην Αθήνα, το οποίο στις αρχές της δεκαετίας του 1980 παρουσίασε πρωτοποριακό έργο για το ρόλο τόσο των Ευρωπαϊκών Μεσογειακών χωρών όσο και των χωρών του Μεσογειακού Νότου.

Για μια καλή… διαγωγή! Ο Κασιδιάρης νοσοκόμος, ο Μιχαλολιάκος βιβλιοθηκάριος, ο Μίχος κουρέας και ο Μπαρμπαρούσης καθαριστής μέσα στη φυλακή
Κομμώτριες: Με SMS για «παροχή βοήθειας» πηγαίνουν στα σπίτια εν μέσω lockdown (BINTEO)
Πένθος για τον Αντώνη Κανάκη: Πέθανε φίλος του από κορονοϊό
Κορονοϊός – Παγώνη: «Θα φοράμε μάσκες μέχρι το καλοκαίρι ακόμη και με το εμβόλιο»
Μπάμπης Βωβός: Συνελήφθη για χρέη ο γνωστός επιχειρηματίας και κατασκευαστής
Σπέτσες: Άγριο έγκλημα μετά από καυγά – 22χρονος φέρεται να μαχαίρωσε 26χρονο