Αθήνα

20 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;»

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΔΑΠ: Εργαζόμενοι εναντίον διοίκησης – Τι καταγγέλλουν

Kαταγγελία της Συμμαχίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, για την διοίκηση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, η διοίκηση Σαχίνη, που κατά τα άλλα αναδεικνύεται κι αυτή ιδιαίτερα γαλαντόμα σε προγράμματα επικοινωνιακής προβολής, εκτός του ότι έχει καταφέρει μετά από 2 χρόνια να μετατρέψει την εταιρεία από κερδοφόρα σε ζημιογόνα, πρόσφατα σε ένα τελευταίο “κατόρθωμα”, δεν απέστειλε λογαριασμούς ανά τρίμηνο σε καταναλωτές, ως αποτέλεσμα παρέμβασης της διοίκησης στη διαγωνιστική διαδικασία, που οδήγησε σε απώλεια εσόδων της τάξης του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Και όχι μόνον αυτό αλλά προχώρησε στην αποστολή 27.000 ειδοποιήσεων για διακοπή υδροδότησης σε καταναλωτές που έχουν οφειλή άνω των 100 ευρώ, η οποία δεν δημιουργήθηκε από τους ίδιους, αφού δεν παραλάμβαναν λογαριασμούς, αλλά … καλούνται να εξοφλήσουν άμεσα συσσωρευμένες χρεώσεις για τις οποίες δεν ευθύνονται. Και όλα αυτά μήνα Αύγουστο, εν μέσω καύσωνα, όπου παραδοσιακά η ΕΥΔΑΠ δεν υλοποιούσε προγράμματα διακοπής!!!!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατά μέτωπο επίθεση στην κοινωνία και στους εργαζόμενους από την κομματική διοίκηση Σαχίνη της ΕΥΔΑΠ

Συναδέλφισσες, -οι
Ουδεμία έκπληξη μας προκαλούν οι εξελίξεις των ημερών καθότι δεν είναι τίποτα άλλο από φυσική συνέπεια των πολιτικών που ακολουθήθηκαν από τη διοίκηση Σαχίνη και τις οποίες έχουμε καταγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν και καταγγέλλουμε εκ νέου.

Μετά από δύο χρόνια στο τιμόνι της ΕΥΔΑΠ, η εικόνα είναι απογοητευτική. Τα αποτελέσματα της κακοδιοίκησης όμως είναι ορατά, όχι μόνο σε αριθμούς, με την μετατροπή της εταιρίας από κερδοφόρα σε ζημιογόνα αλλά μπορούν να αποτιμηθούν και σε επίπεδο έργων μέσα από τις συνεχείς αποτυχίες της σε όλους τους τομείς που είναι νευραλγικοί για την μελλοντική ανάπτυξή της. Τα παραδείγματα είναι πολλά :

Ψυττάλεια, μετά από καθυστερήσεις κατάφερε να εμπλέξει την εταιρία σε δικαστικές διενέξεις και να λειτουργεί με απευθείας αναθέσεις που κοστίζουν υπέρογκα ποσά.

Σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο, μετά από δύο χρόνια δεν έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει μία συμφέρουσα συνεργασία για την εταιρία που εκπροσωπεί.

ΕΥΣ, θέτει σε εργασιακό κίνδυνο διακόσιους εργαζόμενους και εκχωρεί όλη τη διαχείριση, που από την ίδρυση άνηκε στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ, σε ιδιώτες, δημιουργώντας εκτός των άλλων και σημαντική απώλεια εσόδων για την εταιρία.

Αποστολή λογαριασμών, για πρώτη φορά στην ιστορία της η εταιρία δεν απέστειλε λογαριασμούς ανά τρίμηνο ως αποτέλεσμα παρέμβασης της διοίκησης στη διαγωνιστική διαδικασία, γεγονός που οδήγησε σε απώλεια εσόδων της τάξης του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Συναδέλφισσες -οι,

Για τα ανωτέρω θέματα έχουμε αναφερθεί εκτεταμένα και σε άλλες ανακοινώσεις μας και δεν θα επαναλάβουμε ξανά όσα έχουμε καταγγείλει στο παρελθόν, θα καταγγείλουμε όμως την εξωφρενική επίθεση που εξαπέλυσε η διοίκηση Σαχίνη ενάντια στην κοινωνία εν μέσω του μεγαλύτερου καύσωνα και των πυρκαγιών για να καλύψει τις ζημιές που δημιούργησε η δική της καθυστέρηση μηνών (ημερήσια απώλεια εσόδων εκτιμώμενη στο ένα εκατομμύριο ευρώ) στην αποστολή λογαριασμών.

Με την αποστολή 27.000 ειδοποιήσεων για διακοπή υδροδότησης σε καταναλωτές που έχουν οφειλή άνω των 100 ευρώ, η οποία δεν δημιουργήθηκε από τους ίδιους, αφού δεν παραλάμβαναν λογαριασμούς, καλούνται να εξοφλήσουν άμεσα συσσωρευμένες χρεώσεις για τις οποίες δεν ευθύνονται. Στο σημείο αυτό τονίζουμε μάλιστα ότι ο Αύγουστος είναι μία εποχή που παραδοσιακά η ΕΥΔΑΠ δεν υλοποιούσε προγράμματα διακοπής!!!!!

Τοποθετήσεις στελεχών στο οργανόγραμμα

Μαζί όμως με την επίθεση στην κοινωνία, η διοίκηση αυτή έχει εξαπολύσει και πολιτικές διώξεις κατά συναδέλφων, που μας θυμίζουν εποχές που η δήλωση πολιτικών φρονημάτων ήταν το αναγκαίο και ικανό εφόδιο για όποιον ήθελε να αναδειχθεί ως δημόσιο στέλεχος.
Καταγγέλλουμε αδιαφανείς και διαβλητές διαδικασίες αξιολόγησης στελεχών που εμπαίζουν και προσβάλλουν έμπειρους και καταξιωμένους συναδέλφους και συναδέλφισσες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης.
Καταγγέλλουμε τοποθετήσεις κομματικές, υπαγορευόμενες από υπουργεία και κυβερνητικά γραφεία.
Ενδεικτικό της νοσηρότητας είναι η καταστρατήγηση κάθε έννοιας αξιοκρατίας αλλά και του κανονισμού λειτουργίας προσωπικού αφού δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων, τοποθετήθηκαν σε διευθυντικές θέσεις με κύριο προσόν την πολιτική τους προσέλευση πρόσωπα τα οποία απείχαν από την εταιρία έτη, στελέχη που είχαν αποπεμφθεί από υπηρεσιακές θέσεις γιατί δεν συμμορφώνονταν με το κανονιστικό πλαίσιο κ.α.

Αιδώς, κ. Σαχίνη!!!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Συναδέλφισσες και Συναδέλφους των δικτύων ύδρευσης & αποχέτευσης που σε μια ακόμα μεγάλη κρίση, όπως αυτή της φωτιάς στην Ανατολική Αττική, έκαναν το χρέος τους αφενός διατηρώντας την αδιάληπτη υδροδότηση των πολιτών και αφετέρου πρόσφεραν τα μέγιστα στον εφοδιασμό με νερό των πυροσβεστικών οχημάτων.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

πηγή:thefaq

Ροή Ειδήσεων

26/09/2021 | 00:00

Ελπιδοφόρος: Η κρίση ξεπεράστηκε – Δεν είχα πρόθεση να αναγνωρίσω το τουρκοκυπριακό κράτος

25/09/2021 | 23:49

J2US: Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη εντυπωσίασε τους κριτές – Τι είπε ο ίδιος για τον πατέρα του! (vid)

25/09/2021 | 23:38

Επεισόδια στο Thessaloniki Pride! Άγνωστοι πέταξαν πέτρες στους συμμετέχοντες – Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ. (vids)

25/09/2021 | 23:27

Κατερίνα Λιόλιου – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δίδυμο-«φωτιά» στο J2US! (ΒΙΝΤΕΟ)

25/09/2021 | 23:13

Βασίλης Λεβέντης: Ραγδαία η επιδείνωση της υγείας του – Δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού

25/09/2021 | 22:50

J2US – Ιωάννα Τούνη: Φαίνονταν τα… πάντα μέσα από το see through φόρεμά της – Τα “έπαιξαν” οι κριτές με την ερμηνεία της (vid)

25/09/2021 | 22:37

Δημοσκόπηση Marc: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στους ανεμβολίαστους – Δεύτερη η Ελληνική Λύση και τρίτο κόμμα η ΝΔ

25/09/2021 | 22:17

James Καφετζής: «Έσπασε» το συμβόλαιο και πήγε στο J2US – Τραγούδησαν… Τριαντάφυλλο με την Ειρήνη Παπαδοπούλου (vid)

25/09/2021 | 22:05

Δημοσκόπηση Marc: 11,4 μονάδες μπροστά η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Στο 6% το ΚΙΝΑΛ

25/09/2021 | 21:46

Ο Κώστας Σλούκας έγινε πατέρας – Η σύζυγός του γέννησε κοριτσάκι!

25/09/2021 | 21:36

H Κατερίνα Στικούδη με φουσκωμένη κοιλίτσα στο J2US: «Αν σπάσουν τα νερά, θα με τρέχεις Νίκο!» (vid)

25/09/2021 | 21:27

J2US – Κοκλώνης σε Βανδή: «Το καλοκαίρι χωρίσαμε και οι δυο αλλά είμαστε μια χαρά»-Η αμήχανη αντίδραση της Βανδή! (vid)

25/09/2021 | 21:14

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο μετά τη βάφτιση των παιδιών τους (vid)

25/09/2021 | 20:49

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βασίλης Λεβέντης – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορονοϊό

25/09/2021 | 20:46

Στρατηγική συνεργασία Ομίλων ΤΙΤΑΝ – ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ για επενδύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων
Δολοφονία στη Ρόδο: Όταν η αδικοχαμένη Ντόρα μιλούσε το 2019 στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στις διακοπές της (vid)
Σοκ στη Γλυφάδα: 24χρονος αυτοκτόνησε με μπαλαντέζα – Τον βρήκε η 17χρονη αδερφή του
Ακρίτα για δηλώσεις Σπίρτζη για γυναικοκτονίες – «Πάτε καλά; Εργαλειοποιείτε αγώνες του φεμινιστικού κινήματος;»
Ελένη Τοπαλούδη: Στη Ρόδο ο 23χρονος βιαστής για σοβαρό τροχαίο που τραυμάτισε αθλητή της πάλης
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου
Πατέρας του Mad Clip: «Εχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα»