Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

Εξαφάνιση 7χρονης στο Παγκράτι: Η νέα κατάθεση του πατέρα της που προκαλεί ερωτηματικά

Σε θρίλερ χωρίς τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν, όταν τα ίχνη της εξαφανίστηκαν στις 23 Δεκεμβρίου από το Παγκράτι.

Σε θρίλερ χωρίς τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν, όταν τα ίχνη της εξαφανίστηκαν στις 23 Δεκεμβρίου από το Παγκράτι.

Οι έρευνες συνεχίζονται, χωρίς να αποδίδουν ακόμη καρπούς. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου στο newsit.gr, το μεσημέρι της Τρίτης (11.02.2020), ο πατέρας της Βαλεντίν κλήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών για να δώσει νέα κατάθεση για την εξαφάνιση της κόρης του.

Η νέα του κλήση για κατάθεση έγινε γιατί στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αθηνών μπήκε μια δήλωση που έκανε ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη. Εκεί, ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού είπε πως κάποια στιγμή τον είχε πλησιάσει μια ΜΚΟ προκειμένου να τους δώσει το παιδί για υιοθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση που γίνεται βάσει εξειδικευμένων ερωτήσεων που προκύπτουν από την έρευνα που έχει κάνει η αστυνομία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί διαπιστώνουν μικρά κενά σε σχέση με προηγούμενες καταθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν, είπε πως ΜΚΟ του είχαν ζητήσει δυο φορές ενώ βρισκόταν στη Λέσβο κι άλλη μια ενώ είχε πια έρθει στην Αθήνα, να υιοθετήσουν το παιδί.

Send this to a friend