Αθήνα

8 oC

αίθριος καιρός

Εξελίξεις στην υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν: Μαραθώνια απολογία και αντιφάσεις από τον πατέρα

Μυστήριο με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν, που εξαφανίστηκε από το Παγκράτι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μυστήριο με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν, που εξαφανίστηκε από το Παγκράτι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, η Αστυνομία κάλεσε τον πατέρα της νεαρής κοπέλας χθες, Δευτέρα στην Ασφάλεια προκειμένου να απολογηθεί. Η απολογία του διήρκεσε 33 ώρες με τους αστυνομικούς να τον παίρνουν από το σπίτι του στις 09.40 και από εκείνη την ώρα τον κρατούν και τον εξετάζουν, καθώς υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Οι Αρχές εξετάζουν τον πατέρα ως μάρτυρα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Ο πατέρας προσήχθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών εχθές και είχαμε προγραμματίσει το Σαββατοκύριακο που επικοινωνήσαμε μετά από μια τηλεοπτική εκπομπή όπου είχε δηλώσει ότι είχε προσεγγιστεί από στελέχη και ΜΚΟ στη Λέσβο πριν από περίπου δυο χρόνια με πρόταση για υιοθεσία την οποία φυσικά αρνήθηκε. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την Κυριακή το απόγευμα μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι σε δεινή ψυχολογική κατάσταση και μου είπε “είτε θα πεθάνω ή θα βρω την κόρη μου και έχω σκέψεις αυτοκτονίας”» ανέφερε ο συνήγορός του, κ. Νούλεζας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η αστυνομία ανακρίνει και τον συγκάτοικο του από το Κονγκο.

Send this to a friend