Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Φονικό στην Πάφο: Συγκλονισμένη η Βρετανία από τη δολοφονία του 39χρονου πατέρα δύο παιδιών

Αποτροπιασμό προκαλεί το έγκλημα του 35χρονου Κύπριου στην Πάφο, ο οποίος πάτησε με το αυτοκίνητό του δύο Βρετανούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Βρετανοί παρενέβησαν και τον χτύπησαν, επειδή φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλλιών την 23χρονη κοπέλα του.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail ο 39χρονος Βρετανός Τσάρλι Μπερτς, πατέρας δύο παιδιών, πέθανε ακαριαία, ενώ ο 32χρονος φίλος του μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ο Μπέρτς εργαζόταν ως οικοδόμος και είχε ταξιδέψει στην Κύπρο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μάλιστα, αναφέρεται ότι επί έναν χρόνο έκανε οικονομίες προκειμένου να ταξιδέψει μαζί με την οικογένεια του στην Κύπρο. Η κοινή γνώμη στη Βρετανία είναι συγκλονισμένη από το άγριο έγκλημα.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας δήλωσε: «Προσφέρουμε συμβουλές και υποστήριξη στην οικογένεια Βρετανού μετά το θάνατό του στην Κύπρο και είμαστε σε επαφή με τις κυπριακές αρχές».

Φίλος της οικογένειας Graham Breeze δήλωσε στην εφημερίδα: «Ο Τσάρλι ήταν πολύ γνωστός και αρεστός εδώ. Είναι μια φοβερή τραγωδία για την οικογένειά του».

Ο κ. Breeze, δημοτικός σύμβουλος, δήλωσε: «Ήταν ένα τραγικό τέλος σε κάτι που έπρεπε να είναι οι τέλειες οικογενειακές διακοπές. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι πραγματικά μια τραγική κατάσταση. Η πόλη θα είναι πολύ υποστηρικτική».

«Απώλεια μιας νέας ζωής, χωρίς λόγο. Έριξε μια σκοτεινή σκιά πάνω από την πόλη του Welshpool». 

Διαβάστε το χρονικό της άγριας δολοφονίας στην Πάφο: Πείραξαν την κοπέλα του και τους πάτησε με το αυτοκίνητο

 

Send this to a friend