Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Ήρθε η ώρα σας- Τώρα θα πεθάνετε»: Φώναζε ένας από τους πιστολέρο που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στα Άνω Λιόσια

Άλλο ένα άτομο συνελήφθη από την αστυνομία μετά το μπαράζ πυροβολισμών που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, εναντίον αστυνομικών της ΟΠΚΕ στα Άνω Λιόσια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα της ΟΠΚΕ ακινητοποίησε δύο άνδρες στα Λιόσια, οι οποίοι ήταν ύποπτοι για ληστεία που είχε γίνει λίγο νωρίτερα.

Από τα διπλανά σπίτια άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν σε βάρος των αστυνομικών προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τους δυο άνδρες από τα χέρια των αστυνομικών και να αποδράσουν.

Στο ίδιο αυτοκίνητο με τους δύο συλληφθέντες ήταν ένα ακόμα άτομο. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και προσπάθησαν να εντοπίσουν τους δύο πρώτους, ο τρίτος το έβαλε στα πόδια, μετέβη σε σπίτι και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα. Αυτό είναι και το τρίτο άτομο που συνελήφθη.

Η συμπλοκή διήρκησε περίπου δέκα λεπτά και από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Οι πιστολέρο, κατά τη διάρκεια του “καταιγισμού” πυρών, φώναζαν στους αστυνομικούς: “ήρθε η ώρα σας, τώρα θα πεθάνετε”.

Σημειώνεται πως η αστυνόμευση έχει αυξηθεί αλλά η γεωγραφική ιδιομορφία της περιοχής καθιστά σχεδόν αδύνατη την ταυτόχρονη αστυνόμευση όλων των σημείων.

Send this to a friend