Αθήνα

16 oC

σποραδικές νεφώσεις

Φώτης Ντούλος: «Η αυτοκτονία του ήταν κίνηση απελπισίας», λέει η αδελφή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από την αυτοκτονία του Φώτης Ντούλος, που κατηγορούνταν για την αυτοκτονία της πρώην συζύγου του και μητέρας των παιδιών του, Τζένιφερ.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από την αυτοκτονία του Φώτης Ντούλος, που κατηγορούνταν για την αυτοκτονία της πρώην συζύγου του και μητέρας των παιδιών του, Τζένιφερ.

Η αδελφή του μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η αυτοκτονία του δεν ήταν ένδειξη ενοχής, αλλά συνέπεια της τραγικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν.

«Τον είχαν γονατίσει. Ήξερε ότι δεν θα μπορέσει να πληρώσει άλλα χρήματα και επειδή και η τελευταία εμπειρία που είχε από την φυλακή ήταν τραγική, με συνθήκες φριχτές κράτησης, σε ένα ψυχιατρείο, ήταν τραγικό», είπε χαρακτηριστικά η αδελφή του Φώτης Ντούλος, τονίζοντας πως «αυτό που έκανε ο αδερφός μου δεν ήταν μια παραδοχή ενοχής. Ήταν μία κίνηση απελπισίας, γιατί ήξερε ότι δεν θα τον αφήσουν ήσυχο ποτέ».

Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου 2019, από το σπίτι της σε ένα εύπορο προάστιο του Κονέκτικατ λίγη ώρα αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο, και θεωρείται πλέον νεκρή. Απαγγέλλονται κατηγορίες εναντίον του Φώτη Ντούλος, τις οποίες όμως ο ίδιος ποτέ δεν αποδέχεται. Το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει βρεθεί.

Τι πιστεύουν οι αρχές

Οι αρχές πιστεύουν πως ο Φώτης Ντούλος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του, ενώ εκτιμούν ότι της επιτέθηκε στο σπίτι της στο Νιου Κανάαν και αφού τη σκότωσε, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος και μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία, με το αυτοκίνητό της, το πτώμα της. Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο όχι πολύ μακριά από το σπίτι τους.

Ο Ντούλος προσπάθησε να αυτοκτονήσει την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί για την δολοφονία της γυναίκας του και να ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Τον βρήκαν οι αστυνομικοί όταν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσα στο αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του με αναμμένη την μηχανή και αναίσθητο από τις αναθυμιάσεις…

Send this to a friend