Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Για χοντροκομμένη φάρσα», κάνει λόγο ο πρ. αντιπρόεδρος της Novartis! «Στημένοι ψευδομάρτυρες και άθλιοι συνεργάτες»

Ως «χοντροκομμένη φάρσα που σύντομα θα καταπέσει», χαρακτηρίζει ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas Κωνσταντίνος Φρουζής τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, ο ίδιος κάνει λόγο για «στημένους ψευδομάρτυρες που μαζί με τους συνεργάτες τους σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Ειδικότερα, ο πρώην αντιπρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρείας που βρέθηκε στο επίκεντρο με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis σε ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει:

«Αγαπητοί φίλοι,

θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει. Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν»/«ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Προσωπικά δεν θα αφήσω κανένα να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία οπου τίμησα και τιμω τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου. Άμεσα λοιπόν, πρέπει να δωθεί το σύνολο της Δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο της».

Σημειώνεται ότι και χθες ο κ. Φρουζής σε δήλωση που έκανε είπε ότι ουδέποτε συμμετείχε καθ' οιονδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα, ούτε περιήλθε οποιαδήποτε τέτοια εις γνώση του.

Send this to a friend