Γιώργος Κωστούρος: Η ανακοίνωση της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε για τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου πρωταθλητή

Συγκλονισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος από τον ξαφνικό θάνατο του 24χρονου αθλητή, Γιώργου Κωστούρου.

Σε ανακοίνωση της η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε αναφέρει ότι ο Πανελλήνιος πρωταθλητής έφυγε ξαφνικά από την ζωή χθες.

Η ανακοίκωση της ΕΛΟΚ:

«Η ΕΛΟΚ συγκλονισμένη από την ξαφνική απώλεια του αθλητή της Γιώργου Κωστούρου, πενθεί και μαζί της όλη η Ελληνική οικογένεια του Καράτε. Ο αθλητής της Εθνικής μας ομάδας και Ευρωπαίος όσον και Πανελλήνιος πρωταθλητής, έφυγε ξαφνικά από την ζωή χθες, ρίχνοντας σε βαρύ πένθος το Ελληνικό Καράτε. Ο Γιώργος Κωστούρος, ένα γλυκό και πάντα χαμογελαστό παιδί, ήταν γνωστός όχι μόνον για τις αθλητικές του επιτυχίες αλλά και για τον ακέραιο και ευγενικό του χαρακτήρα, πράγμα το οποίο κάνει την απώλεια του δυσβάσταχτη. Η ευχή όλων μας να συνοδεύει την αγνή ψυχή αυτού του νέου παιδιού, στον νέο του ταξίδι. Με απόφαση της Προέδρου της ΕΛΟΚ, η ομοσπονδία κηρύχθηκε σε πένθος και τα γραφεία της δεν θα λειτουργήσουν μέχρι και την Δευτέρα 17/6/2019. Το ΔΣ της ΕΛΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κωστούρου και συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας που είναι πένθος όλου των ανθρώπων του Ελληνικού Καράτε».

Η τελευταία ανάρτηση του 24χρονου αθλητή στο instagram:

View this post on Instagram

“Riding a bike is like an art...Something you do because you feel something inside” Valentino Rossi #VR46

A post shared by Giorgos Kostouros® (@giorgoskostouros) on