Αθήνα

 

32 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

kerasioti
Έγκυος η Παρασκευή Κερασιώτη – Η φωτογραφία με τον σύντροφο, τον υπέρηχο και το τεστ εγκυμοσύνης
stratakis giorgos 2803

ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Στρατάκης: Φυλάκιση 8 ετών για υπεξαίρεση και πλαστογραφία στον γνωστό λυράρη – «Η ψυχή δεν φυλακίζεται! Σύντομα θα ξαναβρεθούμε», λέει ο ίδιος

Ο γνωστός λυράρης Γιώργος Στρατάκης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, καθώς καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για υπόθεση υπεξαίρεσης και πλαστογραφίας.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη και εκτελεστή, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο ίδιος ο Γιώργος Στρατάκης, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αναφέρεται στην υπόθεση αυτή, δίνοντας απαντήσεις αλλά και αφήνοντας αιχμές προς πολλαπλές κατευθύνσεις.

Εξάλλου, αναφέρεται στη σύζυγό του, η οπαία στέκεται «βράχος» στο πλευρό του εδώ και πολλά χρόνια, ενώ κλείνει το κείμενό του με τη φράση:

«Η ψυχή δεν φυλακίζεται, σύντομα θα ξαναβρεθούμε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Γιώργο Στρατάκη στην εκπομπή “Μουσικό Κουτί” της ΕΡΤ:

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Στρατάκη

«Δεν με άγγιξαν ποτέ αλλά ούτε με αγγίζουν οι λασπολογίες και η γενικότερη ανθρωποφαγία που υπέστην το τελευταίο διάστημα γιατί πρώτον εγώ γνωρίζω το τι πραγματικά ισχύει και δεύτερον και βασικό γνωρίζω ότι έχει δυστυχώς μπουχτίσει η κοινωνία μας από εκείνους τους δήθεν που ξέρουν για σένα χωρίς να γνωρίζουν εσένα.

Πριν αναφερθώ όμως σε αυτά που θέλω, θα ήθελα αρχικά να τονίσω πως υπάρχει ένας άνθρωπος……η ΓΥΝΑΙΚΑ μου, που γνωρίζει την πραγματικότητα από πρώτο χέρι, γιατί χρωστάω, πόσα χρωστάω και που και σε ποιους χρωστάω ακόμα, αλλά και τι αγώνα και προσπάθεια κάνω καθημερινά από τότε για να εξοφλήσω μέσω της έντιμης δουλειάς μου, όλες μου τις υποχρεώσεις μέχρι και το τελευταίο ευρώ που είτε έτσι είτε αλλιώς κάποια στιγμή θα γίνει.

Η συγκεκριμένη γυναίκα στερείται και στερήθηκε πάρα πολλά, από όταν ήταν 22 χρόνων που στάθηκε δίπλα μου σαν ακούραστος βράχος μέχρι και σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πέρασε καθόλου πλουσιοπάροχα, διότι δεν είχα δεκάρα τσακιστή από πριν καλά καλά με γνωρίσει. Με το που με γνώρισε όμως και αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί στην ζωή , αποδέχτηκε και παντρεύτηκε εκτός από εμένα και τα όσα προβλήματα είχα από τότε με όλα μου τα χρέη και προσωπικά μου φτάνει που ΑΥΤΗ γνωρίζει την αλήθεια μου.

Αυτή λοιπόν την γυναίκα που ξαπλώνει δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια με τόσο “βάρος” μέσα της, δεν έχει κανένας το δικαίωμα ούτε να την προσβάλει, αλλά ούτε και να την στενοχωρεί…..είναι το μόνο που με λυπεί σε όλη αυτή την ιστορία και που δεν της αξίζει όλο αυτό, για όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που έζησε δίπλα μου.

Για όλους εσάς που δεν σεβαστήκατε την οικογένεια μου και τα παιδιά μου, που σπεύσατε να γίνετε δικαστές του διαδικτύου χωρίς να γνωρίζετε την πραγματικότητα, για όσους συναδέλφους γνωστούς και άγνωστους ή διαφορετικά ο/οι “γνωστοί άγνωστοι” αλλά και για όλους αυτούς που προσβάλουν την πραγματική δημοσιογραφία έχοντας μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους ότι είναι ο Χατζηνικολάου της Κρήτης έχω να πω τα εξής: Δεν σας κρατάω κακία αλλά ούτε και μίσος τρέφω μέσα μου για όλους εσάς, ότι κι αν είπατε… ότι κι αν γράψατε… ότι και όσοι σχολιάσετε, γιατί πραγματικά δεν αξίζει, εντούτοις όμως προσεύχομαι με ειλικρίνεια και με αγάπη για όλους σας και αυτό το λέω αληθινά με μάρτυρα μου το Θεό του κόσμου που απευθύνω τις προσευχές μου, μπας και θεραπευτεί η αρρωστημένη σας ψυχή, αλλά και για να μην τυχόν βρεθεί κάποιος άλλος στο στόμα σας που ούτε καν τον γνωρίζετε και που δεν είναι ψυχικά τόσο δυνατός και τον οδηγήσετε σε όλεθρο. Αμήν.

Για όλους τους αδελφικούς μου φίλους αλλά και για κάποιους διαφορετικούς συναδέλφους σε σχέση με τους “προαναφερόμενους” που βρίσκονται και βρέθηκαν δίπλα μου στις χαρές και στις λύπες μου έχω να τους πω, πως πραγματικά ομορφαίνετε τούτο τον κόσμο και τον κάνετε ακόμα καλύτερο, πως δημιουργείται με την στάση σας ένα καλύτερο αύριο για τις γενιές που έρχονται και δίνεται ελπίδα πως οι αξίες δεν χάνονται τελικά στο πέρασμα του χρόνου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Για όλους εσάς που με ακολουθείτε εντός και εκτός διαδικτύου, σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και τα μηνύματα στήριξης που μου στείλατε και που συνεχίζετε να στέλνετε, και ειδικότερα όλους εσάς που μας στηρίζετε ερχόμενοι όπου ακούγεται η μουσική μας! μεγάλο ευχαριστώ στην μουσική μας ομάδα που είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και τα εύκολα, για την όλη στήριξη και βαθιά ενσυναίσθηση! Αντίπαλος και σύμμαχος είναι η ίδια η ζωή! Η ψυχή δεν φυλακίζεται! Σύντομα θα ξαναβρεθούμε! Με εκτίμηση, Γιώργος Στρατάκης».

Ροή Ειδήσεων

xrimata ellada

18/06/2025 | 18:50

«Η Ελλάδα επενδύει στην τεχνολογία για την επανεκκίνηση της οικονομίας της» αναφέρει δημοσίευμα του Forbes France

18/06/2025 | 18:40

Γ. Τσίπρας: Εύχομαι να μην επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3% – Έχει ρόλο να παίξει ο Αλ. Τσίπρας

18/06/2025 | 18:39

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Γιατί αφού είστε τόσο αθώοι δεν αφήνετε να αποδειχθεί αυτό από την προκαταρκτική εξέταση;
ap25169514025130

18/06/2025 | 18:38

Τραμπ για επίθεση στο Ιράν: «Μπορεί να το κάνω, μπορεί και όχι»

18/06/2025 | 18:38

Το Ιράν έχει εκτοξεύσει πάνω από 400 πυραύλους από την Παρασκευή – Πάνω από 20 έχουν πλήξει αστικές περιοχές, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό

18/06/2025 | 18:37

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Μαζαρακιά Ηγουμενίτσας – Κάηκαν 500 τ.μ. δάσους
mhtsotakhs 2025 06 18 17 20 44 frame 57302

18/06/2025 | 18:36

Κ. Μητσοτάκης στους FT για τον πόλεμο Ισραήλ – Ιράν: Η διπλωματική οδός μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη – Σημαντικός ο ρόλος των ΗΠΑ

18/06/2025 | 18:30

Γιάννης Δρακόπουλος για Σόι σου: «Ελπίζουμε να γίνει, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανό»

18/06/2025 | 18:20

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και της ζωής στις πόλεις, σύμφωνα με έρευνες
aris tsapis

18/06/2025 | 18:15

Άρης Τσάπης: Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» εξηγεί τον λόγο που δουλεύει ως σερβιτόρος στη Σέριφο

18/06/2025 | 18:10

Τέσσερις συλλήψεις για επτά περιπτώσεις κλοπών με λεία 1.000.000 ευρώ στην Αττική – Εμφανίζονταν ως «τεχνικοί»

18/06/2025 | 18:00

Λένα Παπαληγούρα: «Το 2025 δεν μας μπήκε καλά, είχαμε διάφορα θέματα υγείας»
fotia souli

18/06/2025 | 17:50

Βίντεο ντοκουμέντο του ΕΡΤΝews από τη φωτιά στο Μαραθώνα – Από βραχυκύκλωμα σε κολόνα φωτισμού κάηκαν 350 στρέμματα δάσους

18/06/2025 | 17:43

Μυστηριώδης πτήση για το «αεροπλάνο της Αποκάλυψης» του Τραμπ εν μέσω του πολέμου Ιράν – Ισραήλ

18/06/2025 | 17:40

Πώς δρούσαν οι δύο εγκληματικές ομάδες που έκαναν επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα – Ακόμα 11 άτομα στη δικογραφία
karystianou syros
Ενημέρωση ΕΛΑΣ για την καταγγελία Μ. Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος
oikopeda katharismos s 1 jpg
Πρόστιμα για ακαθάριστα οικόπεδα
proastiakos
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι μηχανοδηγοί σε σιδηρόδρομο και προαστιακό – Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων
peripoliko6 1 3
Πώς δρούσαν οι σκληροί χούλιγκαν – Επιθέσεις, άγριοι ξυλοδαρμοί και ναρκωτικά στα γήπεδα
mwro mpalkoni
Θεσσαλονίκη: Το βρέφος που παράτησαν οι γονείς στο μπαλκόνι εντοπίστηκε μετά από ανώνυμη καταγγελία στο «100»
ellhnes israhl
Στην Ελλάδα επέστρεψαν τα ξημερώματα οι πρώτοι Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί στο Τελ Αβίβ