Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το βρέφος στου Ζωγράφου - «Να ευχηθώ καλή κατάδυση στον υπόνομο...»

Ακόμη μια ανάρτηση στο facebook έκανε η Έλενα Ακρίτα για την τραγική υπόθεση του βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ακόμη μια ανάρτηση στο facebook έκανε η Έλενα Ακρίτα για την τραγική υπόθεση του βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Παίδων.

Αρχικά οι υποψίες στράφηκαν στους γονείς του βρέφους- που είναι αλλοδαποί- καθώς οι ιατροδικαστές έκαναν λόγο για σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού όμως αρνούνταν μέχρι τέλους, έως ότου απεδείχθη ότι ναι μεν το βρέφος έφερε σημάδια κακοποίησης, αλλά όχι σεξουαλικής.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το παιδί να αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και να ελάμβανε αγωγή με υπόθετα που του δημιούργησαν το πρόβλημα και οι γονείς τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όσα έγραψε η Έλενα Ακρίτα

«Από χτες έχουν βγει από τον πάτο του υπονόμου κάτι δυσώδη, απροσδιόριστα όντα που χυδαιολογούν και καταριούνται επειδή μερικοί από μας ως δημοσιογράφοι αλλά και ως άνθρωποι, συστήσαμε ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα για το βρέφος.

Σήμερα ο πατέρας του επέστρεψε από το αστυνομικό τμήμα στο σπίτι του για να θάψει το μωράκι του. Σκέψου να χάνεις το παιδί σου και να σε λιθοβολούν ως βιαστή και βασανιστή του, μόνο και μόνο επειδή δεν γεννήθηκες Έλληνας. Διότι περί αυτού πρόκειται, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.

Σε όλα αυτά τα ρατσιστόμουτρα πρώτον να ζητήσω συγγνώμη που τούς κόψαμε το λιντσάρισμα πάνω στο καλύτερο. Και δεύτερον να τους ενημερώσω πως ο υπόνομος τους καλεί εσπευσμένα να επιστρέψουν στον πάτο του.
Καλή κατάδυση να ευχηθώ ολόψυχα».

Send this to a friend