• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 20:47

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Οι διάλογοι που «καίνε» τους δύο αστυνομικούς που πουλούσαν ναρκωτικά - Στοιχεία από την έρευνα των "αδιάφθορων" της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, βρίσκεται σε εξέλιξη, για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών, με αρκετές συλλήψεις να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Την εμπλοκή των αστυνομικών στην σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά, δείχνουν αποκαλυπτικές συνομιλίες που  που περιέχει η έρευνα των "αδιάφθορων" της ΕΛ.ΑΣ. που αποκάλυψε τη δράση της συμμορίας καθώς οι αστυνομικοί είχαν... άποψη ακόμα και για την ποιότητα των ναρκωτικών που διακινούσαν.

Όλα τα λεφτά είναι ο εντυπωσιακός είναι ο διάλογος ενός εκ των δύο αστυνομικών που κατηγορούνται μαζί με 9 ακόμη άτομα, για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαίνης και χασίς, που εξαρθρώθηκε από στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Αστυνομικός".. Ρε μαλ..α έχει μαυρίσει μέσα, είναι ξερό είναι περσινό ρε φίλε έχει χάσει τη μυρωδιά κατάλαβες; δεν περιμένω να κάνουμε δουλειά με αυτό... Το έδωσα σε 2-3 εδώ γύρω γύρω και μου έχουν σκοτίσει τα αρ......α και μου ζητάνε εδώ και 20 ημέρες κατάλαβες; και μου λεει φίλε με αυτό το πράγμα δεν πάμε πουθενά. Στην αποθήκευση του μέσα και τέτοια, δηλαδή όπως το σπας ήτανε μέσα, πως να στο πω; Εντελώς καφετί σαν να είχε τέτοιο ρε φίλε σαν να είχε ψιλομουχλιάσει..."

Κατηγορούμενος ".. δε δουλεύει δηλαδή;"

Αστυνομικός "... δεν το έχω δοκιμάσει εγώ αλλά όπως μου είπαν αυτοί που τους έδωσα δεν ήταν καλό..."

Τα μέλη του κυκλώματος χρησιμοποιούσαν διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας και συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας ανύπαρκτων προσώπων ενώ μιλούσαν με συνθηματικές ορολογίες για τα ναρκωτικά όπως βούτυρο, τούρτα, κέικ ενώ τις ποσότητες τις ανέφεραν  ως χρηματικά ποσά 2 ευρώ, 5 ευρώ.

Send this to a friend