Αθήνα

9 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της ΝΔ ξεκαθαρίζει: Δεν είναι στέλεχος του κόμματος μας ο άντρας που ανάρτησε χυδαία σχόλια για την 21χρονη φοιτήτρια

Η οικογένεια Τοπαλούδη θα κινηθεί νομικά έναντι όσων κρύβονται πίσω από την ανωνυμία των social media, και επιχείρησαν με χυδαίες αναρτήσεις να αμαυρώσουν την εικόνα της άτυχης φοιτήτριας με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Η οικογένεια Τοπαλούδη θα κινηθεί νομικά έναντι όσων κρύβονται πίσω από την ανωνυμία των social media, και επιχείρησαν με χυδαίες αναρτήσεις να αμαυρώσουν την εικόνα της άτυχης φοιτήτριας με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, ο πατέρας του θύματος της άτυχης Ελένης, Ιωάννης Τοπαλούδης έχει ήδη αιτηθεί σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον των λιμενικών που διενήργησαν την προανάκριση για το έγκλημα την άσκηση ποινικής δίωξης και τη διενέργεια σχετικής έρευνας για τον εντοπισμό τους, πλην όμως δεν είχε υποβληθεί το σχετικό παράβολο για να επιληφθούν νομίμως οι αρχές καθώς τα αδικήματα που τελέστηκαν δεν διώκονται αυτεπαγγέλτως.

Χθες ο συνήγορος πολιτικής αγωγής κ. Αλέξης Κούγιας δήλωσε στην «δημοκρατική» ότι αναμένει και μάλιστα άμεσα να υπογραφεί από την οικογένεια νέα εξουσιοδότηση προς τούτο και θα υποβάλει νέα μήνυση για να κινηθεί η έρευνα με μέριμνα των αστυνομικών – ερευνητών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Όπως είπε χθες σε δηλώσεις χθες ο κ. Κούγιας.

Ο Ροδίτης με την ανάρτησή του ενοχοποιεί το θύμα γράφοντας πως «εκδιδόταν, και μάλιστα με λαθρομετανάστες» με αποτέλεσμα θύτης και θύμα να εξισώνονται και να φαίνεται ότι φταίει κιόλας το θύμα.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση όμως έγινε αφορμή και αποτέλεσε εργαλείο για μια άθλια προπαγάνδα ψεύδους μέσω fake news για να πληγεί ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος αλλά και η Νέα Δημοκρατία.
Πιο συγκεκριμένα επιχειρήθηκε σε άρθρα να παρουσιαστεί ότι ο περιφερειάρχης είναι θείος του Ροδίτη κατηγορούμενου πράγμα παντελώς ψευδές και ταυτόχρονα να τονιστεί ότι τυγχάνει κουμπάρος του Ροδίτη, που προέβη στην ανάρτηση!!!

Με ανάρτηση στο Twitter, ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, απάντησε στα συκοφαντικά δημοσιεύματα εις βάρος του:

«Η πολιτική αθλιότητα σε όλο το μεγαλείο της, με τους εμπνευστές και διακινητές των Fake News να μην σέβονται ούτε τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού. Μπορούν άραγε να πολιτευτούν με αξιοπρέπεια και αλήθειες; Προφανώς, Οχι.»

Σε ό,τι αφορά τους υπαινιγμούς ότι ο ίδιος Ροδίτης, ο οποίος προέβη στην ανάρτηση είναι «στέλεχος» της Νέας Δημοκρατίας, η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου ξεκαθαρίζει:

«Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδα ΜΜΕ σε κεντρικό επίπεδο, στα οποία εμφανίζεται «στέλεχος της Ν.Δ στη Ρόδο να έχει αναρτήσει απαράδεκτα σχόλια για την 21χρονη φοιτήτρια», ξεκαθαρίζει και δηλώνει ότι το αναφερόμενο στο δημοσίευμα άτομο ουδέποτε υπήρξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο.

Προφανώς ορισμένοι δεν έχουν ούτε θλίψη ούτε σεβασμό προς το αδικοχαμένο κορίτσι. Ακόμη και σε αυτές τις τραγικές στιγμές προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. Έλεος, επιτέλους λίγη τσίπα…. ντροπή!».

Send this to a friend