Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η «Ωκεανίς» έφερε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση- Χωρίς ρεύμα επί 12 ώρες σπίτια στο Κρυονέρι Αττικής

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών της Αττικής έχει προκαλέσει από εχθές η σφοδρή κακοκαιρία «Ωκεανίς» και ο δυνατός αέρας, που πνέει έως και με 140 χλμ την ώρα.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών της Αττικής έχει προκαλέσει από εχθές η σφοδρή κακοκαιρία «Ωκεανίς» και ο δυνατός αέρας, που πνέει έως και με 140 χλμ την ώρα.

Τα κυριότερα προβλήματα οφείλονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, κυρίως σε πτώσεις δέντρων πάνω στα καλώδια του δικτύου της ΔΕΗ.

Χωρίς ρεύμα βρίσκεται εδώ και 14 ώρες το Κρυονέρι Αττικής, καθώς και άλλες περιοχές στα βόρεια προάστια.

Πολύωρες διακοπές ρεύματος παρουσιάστηκαν επίσης στην Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, στον Γέρακα, Παλλήνη και στο κομμάτι της Αναβύσσου μέχρι τον Μαραθώνα.

«Η κατάσταση στο νομό Αττικής είναι φρικτή, υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα», δήλωσε στο Θέμα 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης.

Όπως επισήμανε ο κ. Μανιάτης, «έχουν πέσει πάρα πολλά δέντρα. Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές της Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης και στην Ανατολική Αττική από την Ανάβυσσο μέχρι τη λίμνη του Μαραθώνα.Νέα Σμύρνη: Δέντρο καταπλάκωσε οχήματα

Δέντρο έπεσε σε παρκαρισμένα στη Νέα Σμύρνη

Τουλάχιστον δώδεκα αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν από πεύκο που έπεσε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων στη Νέα Σμύρνη. Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα και ευτυχώς εκτός από τις ζημιές σ’ αυτά δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τουλάχιστον 129 κλήσεις μόνο για κοπές δέντρων που έχουν πέσει από τους ισχυρούς ανέμους, ενώ περίπου εκατό κλήσεις έχει δεχθεί προκειμένου να απομακρύνει αντικείμενα που έχουν καταπέσει στους δρόμους, κλείνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις την κυκλοφορία.

Διακοπή της κυκλοφορίας στη Νέα Ιωνία

Νωρίτερα έκλεισε η οδός Ομορφοκκλησιάς στη Νέα Ιωνία, από την συμβολή με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, εξαιτίας πτώσης δέντρου από τον αέρα, ενώ στην οδό Βικέλα στον Άγιο Ελευθέριο έπεσε κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία από την οδό Κουρτίδου προς τη λεωφόρο Κηφισού.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Κέντρο Βλαβών της περιοχής που ανήκει το ακίνητό σας

Μέσω της ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τηλέφωνα των Κέντρων Βλαβών, για τις Προγραμματισμένες Διακοπές Ρεύματος καθώς και να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σε περίπτωση βλάβης (διακοπής ρεύματος).

Send this to a friend