• Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου
  • 14:49

Αθήνα

17 oC

αραιές νεφώσεις

Η πρώτη δήλωση Λυκουρέζου μετά τη σύλληψη: «Εγώ και ο Θεόδωρος μέλη εγκληματικής οργάνωσης;»

Την πρώτη του δήλωση μετά τη σύλληψή του έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος λίγη ώρα μετά την παρουσία του ενώπιον των ανακριτών και τη λήψη προθεσμίας για να απολογηθεί.

Την πρώτη του δήλωση μετά τη σύλληψή του έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος λίγη ώρα μετά την παρουσία του ενώπιον των ανακριτών και τη λήψη προθεσμίας για να απολογηθεί.

«Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, εκφράζοντας την έκπληξή του για όσα έχουν συμβεί και ειπωθεί από εχθές.

Από εχθές, ημέρα της σύλληψης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, το περιβάλλον του δηλώνει σοκαρισμένο για το γεγονός, με τον ίδιο να εμφανίζεται καταβεβλημένος και εξίσου σοκαρισμένος.

Στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου βρίσκεται στο Εφετείο Αθηνών η μικρότερη κόρη του, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη. Μάλιστα, η κόρη του μόλις τον είδε να προσέρχεται για την απολογία του, έπεσε στην αγκαλιά του.

Συνελήφθη έξω από ξενοδοχείο

Η σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας έπεσε κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού».

Τόσο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όσο και ο δεύτερος δικηγόρος που έχει συλληφθεί, ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από το 2014 και απόπειρα εκβιασμού. Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε και ο Θ. Παναγόπουλος.

Send this to a friend