Αθήνα

20 oC

αραιές νεφώσεις

Η στιγμή που πατέρας και γιος σκότωσαν αρκούδα σε χειμερία νάρκη και τα νεογέννητά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρίκη με τον πατέρα και τον γιο που σκότωσαν μια μαύρη αρκούδα και τα νεογέννητα αρκουδάκια της, που ήταν σε χειμερία νάρκη!

Φρίκη με τον πατέρα και τον γιο που σκότωσαν μια μαύρη αρκούδα και τα νεογέννητα αρκουδάκια της, που ήταν σε χειμερία νάρκη!

Κρυφή κάμερα κρατικής υπηρεσίας της πολιτείας της Αλάσκα κατέγραψε τη στιγμή που οι δύο άντρες σκότωσαν τα άτυχα ζώα. Μάλιστα, φαίνονται να πανηγυρίζουν μόλις τους αφαίρεσαν τη ζωή.

Ο λόγος για τον 42χρονο Άντριου Ρένερ και τον 18χρονο γιο του Όουεν, οι οποίοι πυροβόλησαν προς το λημέρι της αρκούδας κάτω από ένα δέντρο στη νήσο Έστερ της Αλάσκας. 

Αφού πυροβόλησαν με μια καραμπίνα κι ένα πιστόλι την αρκούδα και τα δύο μικρά της, την έσυραν έξω κι άρχισαν να κάνουν high-five και φωτογραφήθηκαν με το νεκρό ζώο.

«Δεν θα καταφέρουν ποτέ να μας συνδέσουν με αυτό, έτσι πιστεύω», ακούγεται να λέει ένας από αυτούς. Στη συνέχεια έγδαραν τα ζώα και δύο ημέρες αργότερα επέστρεψαν στο σημείο και μάζεψαν τους κάλυκες.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν. O πατέρας καταδικάστηκε σε τρίμηνη φυλάκιση, πρόστιμο 9.000 δολαρίων, ενώ ανακλήθηκε η κυνηγετική του άδεια για δέκα χρόνια, ενώ το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με αναστολή και κοινωνική εργασία στον γιο του. 

Σκληρές εικόνες:

Send this to a friend