Αθήνα

10 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Υποδοχή Ιερώνυμου στον Τσιάρτα μετά την… επίθεση αγάπης με ομοφοβικά- ρατσιστικά σχόλια και κατάρες! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στην Αρχιεπισκοπή βρέθηκε σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος τελευταία εξελίχθηκε σε ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, με αφορμή τα ακραία σχόλιά του, στα οποία μεταξύ άλλων εξίσωσε την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.

Παράλληλα, έστειλε… ευχές στους βουλευτές που ψήφισαν την ταυτότητα φύλου, ενώ τοποθετήθηκε και για το θέμα του Αμίρ και τη σημαία…

Μετά από όλα αυτά, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής πήγε το μεσημέρι στην Αρχιεπισκοπή για να πάρει όπως είπε την ευχή του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας, σεβόμενος όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, τις προσπάθειές του για… «μη αλλοίωση της πατρίδας».

Όπως ανέφερε στο σχετικό ρεπορτάζ του ο ΑΝΤ1, ο Βασίλης Τσιάρτας διαβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να πολιτευτεί. «Η σημαία μας δεν είναι χαρτομάντηλο» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Τσιάρτας για το θέμα των σημαιοφόρων στις παρελάσεις.

Επίσης για το θέμα της ταυτότητας φύλου σχολίασε πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα «προβληματικά παιδιά», όπως τα χαρακτήρισε, και τη «διαμόρφωση της… νέας τάξης πραγμάτων».

Από την πλευρά του ο κ. Ιερώνυμος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τις «τέχνες του ποδοσφαίρου» και είπε ότι θα γίνει μεσοπρόθεσμα μια ακαδημία ποδοσφαίρου με υπεύθυνο τον Βασίλη Τσιάρτα.

Send this to a friend