ΕΛΛΑΔΑ
Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το περιστατικό με τον 12χρονο μαθητή Γυμνασίου της Αμαλιάδας, ο οποίος χθες το μεσημέρι κατανάλωσε ισχυρή ποσότητα αλκοόλ σε ώρα διαλείμματος στο σχολείο, με συνέπεια να διακομιστεί αρχικά στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου για παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο μαθητής υπεβλήθη σε πλύση στομάχου και είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο το συμβάν προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Αμαλιάδας προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής φέρεται να ήπιε περίπου μισό λίτρο τσίπουρο που είχε μαζί του σε μπουκαλάκι στο πλαίσιο του «drinkchallenge», μιας ιδιότυπης τάσης που έχει αναπτυχθεί στo tiktok, όπου τα παιδιά διαγωνίζονται για το ποιος αντέχει να καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ.
Ωστόσο, η κατανάλωση του αλκοόλ από τον μαθητή είχε ως συνέπεια να χάσει βαθμιαία τις αισθήσεις του και να βρεθεί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Όταν έγινε αντιληπτός από τους εκπαιδευτικούς, ειδοποιήθηκε η σχολική νοσηλεύτρια και ταυτόχρονα κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Ροή Ειδήσεων
15/01/2025 | 20:20
Σερβία-Κόσοβο: Λουκέτο σε δομές τους σερβικού κράτους έβαλε η αστυνομία του Κοσόβου
15/01/2025 | 19:50
Κικίλιας για Τασούλα: Με την ευγένεια και το πολύ υψηλού επιπέδου χιούμορ του, έχει καταφέρει να ξεπεραστούν πολλές δυσκολίες στο Κοινοβούλιο
15/01/2025 | 19:45
Μάξιμος Μουμούρης για Κάλλας: «Έμαθα ότι η πρεμιέρα μας πήγε πολύ καλά, μπράβο μας»
15/01/2025 | 19:40
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Διαμαντάκου: «Δεν μπορεί να γράφει κριτική ο καθένας, όταν δεν έχει ιδέα από μυθοπλασία»
15/01/2025 | 19:25
Μαρίνα Σταυράκη για την ψευτογιατρό που νοίκιαζε το σπίτι της: «Ήμουν θύμα εξαπάτησης»
15/01/2025 | 19:15
Κορίνα Βασιλείου: «Εντέχνως δεν υπάρχω πουθενά στην ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη, οι πληροφορίες ήταν ελεγχόμενες»
15/01/2025 | 19:10
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε σχέδιο δράσης για την προστασία του τομέα της υγείας από κυβερνοεπιθέσεις
15/01/2025 | 07:43
«Πρεμιέρα» για τις ανέπαφες πληρωμές σε μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ – Τα οφέλη για τον επιβάτη
14/01/2025 | 20:45
«Ο ιδιοκτήτης του Can Can μου έκανε δώρο τον Χριστοδουλόπουλο, να διώχνει τους καλλιτέχνες να τους παίρνουμε εμείς»
14/01/2025 | 08:16
Γιάννης Καψάλης για Μάκη Χριστοδουλόπουλο: «Ας το λύσουν μόνοι τους, εγώ και η Χαρά δεν έχουμε καμία σχέση»
15/01/2025 | 09:42