Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σώος εντοπίστηκε 64χρονος στην Ηλεία με αυτοκτονικές τάσεις τρεις μέρες μετά την εξαφάνισή του

Ευτυχές τέλος είχε η περιπέτεια ενός 64χρονου από την Αρχ. Ήλιδα, που εξαφανίστηκε από τη Δευτέρα, έχοντας αυτοκτονικές τάσεις.

Χάρη στις έρευνες των Αρχών ο 64χρονος βρέθηκε ζωντανός, έχοντας υποστεί αρκετή ταλαιπωρία όμως και αναμένεται να οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι συγγενείς του αλλά και κάτοικοι του χωριού, τον αναζήτησαν αρχικά πέριξ του χωριού, χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν. Ειδοποιήσαν την Αστυνομία που ανέλαβε δράση, ενώ από την Τετάρτη ζητήθηκε και ενίσχυση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και την 6η ΕΜΑΚ με διασωστικό σκύλο. Το πρωί της Πέμπτης προστέθηκαν στις ομάδες έρευνας εθελοντές διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παραρτήματος Αμαλιάδας και μέλη του κυνηγετικού συλλόγου.

Τελικά ο 64χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Θεολόγου κοντά στο εκκλησάκι. Είχε μαζί του κουβέρτα και νερό, όμως είχε επιλέξει να μην φάει και να μην πιει τίποτα, παρουσιάζοντας αυτοκτονικές τάσεις, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε δηλώσει μέσα από επιστολή που είχε αφήσει στο σπίτι του, πριν εξαφανιστεί. Τον 64χρονο εντόπισαν άνδρες της Π.Υ. Αμαλιάδας που τον παρέδωσαν στη συνέχεια στην Αστυνομία.

Send this to a friend