Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αμαλιάδα: «Γιατί παιδί μου…» – Σπαραγμός στη κηδεία της 23χρονης Αλίκης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινητικό! Ινδοί Σιχ πήραν τις σκούπες ανά χείρας και καθαρίζουν τα καμένα στο Μάτι γιατί «η Ελλάδα είναι ο τόπος τους»

Μετά τις κινητοποιήσεις των Τούρκων της Αθήνας, που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να συγκεντρώσουν προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης

Δηλώνουν ότι θα  κάνουν ο,τιδήποτε τους ζητήσει ο δήμος γιατί όπως λένε χαρακτηριστικά, είναι και δικός τους τόπος, όταν έχουν 25 και 30 χρόνια εδώ. 

Τι κι αν κατάγονται από άλλες χώρες. Όταν μένουν σε μία περιοχή 20-30 χρόνια, οι άνθρωποι είναι λογικό να τη νιώθουν σπίτι τους. Πήραν σκούπες κα ο,τι άλλο χρειάζεται και ρίχτηκαν στην μάχη της καθαριότητας στο Μάτι.

Η τραγωδία από τις φωτιές στην Αττική δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν. Έτσι, μετά τις κινητοποιήσεις των Τούρκων της Αθήνας, που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να συγκεντρώσουν προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης για όποιον χρειαζόταν, τώρα και οι Ινδοί ρίχτηκαν στη μάχη.

Σιχ με τα γνωστά πλέον τουρμπάνια, καθαρίζουν με σκούπες στο Μάτι και δηλώνουν ότι  κάνουν οτιδήποτε τους ζητήσει ο δήμος γιατί όπως λένε χαρακτηριστηκά, είναι χώρα τους.

Αμαλιάδα: «Γιατί παιδί μου…» – Σπαραγμός στη κηδεία της 23χρονης Αλίκης (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Τραγωδία στον Πειραιά: Άνδρας της ΔΙΑΣ πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του μπροστά στους γονείς τους
Νίκος Μπελογιάννης: Πέθανε ο γιος του «ανθρώπου με το γαρύφαλλο»- Γεννήθηκε μέσα στη φυλακή και μεγάλωσε με τη Διδώ Σωτηρίου
Χρυσή Αυγή: Ο Στέφανος Χίος πήρε συνέντευξη στον Χρήστο Παππά την ώρα που τον αναζητά η Αστυνομία
141 πρόστιμα σε θαμώνες κέντρου που δεν έκλεισε στις 00:30! Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού
Κορονοϊός: 658 έλεγχοι στο μετρό την Κυριακή – Δείτε πόσοι βρέθηκαν θετικοί