
ΕΛΛΑΔΑ
Μεγάλωσε απότομα μέσα σε μια μέρα η λίστα με τα θύματα από όσους νόσησαν από τον κοροναϊό στη χώρα μας, καθώς με 3 νεκρούς σε μια μέρα, ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 25.
Στη νέα εξέλιξη «έφυγε» ένας 70χρονος από την Γλυφάδα, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός
Όπως τόνισε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου στο newsit, ο 70χρονος έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Επίσης, με κοροναϊό νοσηλεύεται και η σύζυγός του αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση.
Κατέληξε 64χρονος από τη Δαμασκηνιά – Είχε πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας του
Νωρίτερα το μεσημέρι, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή 64χρονος από τη Δαμασκηνιά που νοσούσε από κοροναϊό, παρότι πριν από λίγες ημέρες είχε ανακάμψει λίγο, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες είχε πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας του, νικημένος επίσης από τον κοροναϊό.
Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ της Πέμπτης (12/3) σε καραντίνα έχουν μπει δύο χωριά της επαρχίας Βοΐου, της Δραγασιάς και της Δαμασκηνιάς, καθώς δέκα από τους κατοίκους τους έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον ιό.
Οι κάτοικοι παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και η τροφοδοσία τους με φάρμακα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης γίνεται πλέον μέσω ενός υπαλλήλου του Δήμου Βοΐου, που είναι επιφορτισμένος με αυτή τη δουλειά. Εκτός από ιατρική υποστήριξη, οι κάτοικοι της Δαμασκηνιάς και της Δραγασιάς θα έχουν τη δυνατότητα να μιλούν τηλεφωνικά με ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό, που θα τους παράσχει την ανάλογη βοήθεια.
Θρηνούν οι Ένοπλες Δυνάμεις – Πέθανε 46χρονος στρατιωτικός από την Ξάνθη
Εξάλλου, το πρωί σήμερα, κατέληξε 46χρονος στρατιωτικός από την Ξάνθη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Πρόκειται για 46χρονο στρατιωτικό, που υπηρετούσε στο Δ’ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή. Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό πριν από μερικές ημέρες και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, ο 46χρονος ήταν παθολογικά παχύσαρκος, ενώ στο παρελθόν είχε κάνει επέμβαση μπάι πας. Δεν υπέφερε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Ροή Ειδήσεων
23/09/2023 | 23:25
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ντρέπομαι πραγματικά, με αυτά που βλέπω, να πω ότι δεν έχω χρόνο – Αυτοκοροϊδευόμαστε»
23/09/2023 | 23:14
Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν κατασκευάζεται η ομορφιά της Μενεγάκη, είναι το γονίδιο της τέτοιο»
23/09/2023 | 22:52
Μίνως Μάτσας: «Πιθανώς να μην έκανα το επόμενο βήμα αν ήξερα ότι η Όλγα είναι πολιτικός»

23/09/2023 | 22:25
Κώστας Σκαφίδας: «Αυτός είναι ο λόγος που ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν έκανε παιδιά – Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ»
23/09/2023 | 22:07
Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Άρεσε ο «νέος» Παναθηναϊκός, 80-73 την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ
23/09/2023 | 21:53
Αυτό είναι το σπίτι κολαστήριο στο Βόλο – Τι λένε οι γείτονες για τα μαρτύρια της 22χρονης στα χέρια του άντρα της
22/09/2023 | 07:24
Φουστάνος για Θεοδωρίδου: «Περάσαμε υπέροχα μαζί, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που βαριέσαι, θες την αλλαγή»

22/09/2023 | 07:54
Καινούργιου: Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ το ‘χω εγκαταλείψει τ’ όνειρο, αλλά θέλω άντρα στο σπίτι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες
22/09/2023 | 08:03
Οδυσσέας Σταμούλης: Το παιδί πνίγηκε γιατί «μπλέχτηκε το πόδι του στο σκοινί της σημαδούρας»
22/09/2023 | 10:26
Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά πρώτη φορά για το αν θέλει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύντροφό του

22/09/2023 | 09:23