• Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου
  • 07:30

Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Κακιά στιγμή» σχολιάζει ο Κώστας Μπακογιάννης τη στάση της Γκαγκάκη - Τι ανέφερε για την παραίτησή της

Την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη, την οποία και έκανε ο ίδιος δεκτή, σχολίασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη, την οποία και έκανε ο ίδιος δεκτή, σχολίασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Κατερίνας Γκαγκάκη, χαρακτηρίζοντάς τη «κακιά στιγμή».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης είπε: «Μία στιγμή, όσο κακιά και αν ήταν -και ήταν κακιά, δεν μπορείς να τη δικαιολογήσεις- δεν μπορεί να σπιλώσει μία ολόκληρη πορεία, έναν χαρακτήρα έναν επαγγελματισμό και μία επάρκεια. Εμείς, όμως, κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και όχι τα λόγια και σε τέσσερα χρόνια από τώρα, οι Αθηναίοι θα μας κρίνουν για το έργο μας».

Υπενθυμίζεται ότι την παραίτησή της υπέβαλε η Κατερίνα Γκαγκάκη από την θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, μετά το σάλο που προκλήθηκε για τη στάση που κράτησε τόσο εκείνη, όσο και οι συνάδελφοί της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κατά την παρουσίαση της υπόθεσης της σεξουαλικής επίθεσης σε φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας - Ινέζ Αγγελή - Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί. Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας.

Send this to a friend