Αθήνα

8 oC

αίθριος καιρός

Καλαμάτα: Ως νταντά δούλευε η 24χρονη που άφησε το μωρό της σε κάδο απορριμμάτων- Τι αποκαλύπτει οδηγός του ΚΤΕΛ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της 24χρονης κοπέλας από την Γεωργία που άφησε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο απορριμμάτων στην Καλαμάτα.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της 24χρονης κοπέλας από την Γεωργία που άφησε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο απορριμμάτων στην Καλαμάτα.

Η 24χρονη, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, λίγες ημέρες πριν αφήσει το μωρό της, ταξίδευσε από την Καλαμάτα με το ΚΤΕΛ στην Αθήνα έχοντας μαζί της το βρέφος, το οποίο αναμένεται να μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και να φιλοξενηθεί από το ίδρυμα Μητέρα.

Όπως αποκάλυψε ο οδηγός του ΚΤΕΛ: «το μωράκι το είδα ότι είναι ημερών και λέω τέτοιο μικρό παιδί και το πάει με το λεωφορείο;» και προσθέτει: «Τέσσερις η ώρα, από Καλαμάτα ανέβηκε Αθήνα, φτάσαμε περίπου επτά, επτά και τέταρτο και με ρώτησε τι ώρα έχει το τελευταίο ΚΤΕΛ για Καλαμάτα. Της λέω "εννιάμισι", μου λέει "εσύ θα σαι;", της λέω "ναι, και θα φύγεις πάλι", μου λέει "ναι, θα πάω να αφήσω κάτι πράγματα και θα έρθω να προλάβω να φύγω"».

Μάλιστα, ο οδηγός του ΚΤΕΛ παρατήρησε ότι η 24χρονη ήταν τρυφερή με το μωρό «το κρατούσε, το τάιζε, το είχε μέσα στην κουβερτούλα του».

Την ίδια ώρα, αποκαλύφθηκε ότι η 24χρονη στο παρελθόν είχε δουλέψει και ως νταντά.

Έρχονται για να μεγαλώσουν το μωρό οι γονείς της

«Θέλουμε να μεγαλώσουμε το εγγόνι μας», λέει σοκαρισμένη από το γεγονός η μητέρα της 24χρονης από τη Γεωργία και συνεχίζει: «Δεν ξέρω πώς έφτασε το κορίτσι μας σε αυτό το σημείο. Εγώ και ο πατέρας της θα τη στηρίξουμε. Τις επόμενες μέρες θα έρθουμε στην Αθήνα για να αναλάβουμε το μωρό. Δεν θα το αφήσουμε το παιδί, θα μεγαλώσει μαζί μας».

Η 24χρονη ακόμη δεν έχει αποκαλύψει στους αστυνομικούς τι ήταν αυτό που την οδήγησε στην εγκατάλειψη του βρέφους.

Send this to a friend