Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Καλλιθέα: Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για την 29χρονη που βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά της 29χρονης μητέρας από την Γεωργία που βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τρίτης από την θεία της μέσα στο σπίτι όπου ζούσε στην Καλλιθέα.

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά της 29χρονης μητέρας από την Γεωργία που βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τρίτης από την θεία της μέσα στο σπίτι όπου ζούσε στην Καλλιθέα.

Η 29χρονη, όπως αποκάλυψε σήμερα η ιατροδικαστική έκθεση, έπεσε θύμα στραγγαλισμού διά βρόγχου από άγνωστο δράστη, που χρησιμοποίησε την λεπτή γυναικεία ζώνη που βρέθηκε δίπλα από το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, από την περασμένη Κυριακή την αναζητούσε η οικογένειά της. Το βράδυ της Τρίτης η θεία της μπήκε στο σπίτι με κλειδαρά και την βρήκε νεκρή, ενώ στην κρεβατοκάμαρα εντοπίστηκαν ίχνη πάλης.

Όταν έφτασαν στο σπίτι στην Καλλιθέα οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι αν και το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού δεν ήταν αναστατωμένο, δεν συνέβαινε το ίδιο και με το υπνοδωμάτιο. Το γεγονός πως η κρεβατοκάμαρα ήταν ανάστατη οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το θύμα πάλεψε με τον δράστη.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι, κλείδωσε την πόρτα, είτε με κλειδί είτε με αντικλείδι.

Ενδοοικογενειακή βία και καυγάδες

Όπως έγινε γνωστό, η 29χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, που βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Γείτονες της νεκρής ανέφεραν ότι η 29χρονη είχε καβγά με κάποιον την περασμένη Παρασκευή.

Οι αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την άτυχη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Το ένα παιδί πάει στην έκτη δημοτικού και το άλλο στην πρώτη. Ήδη, κατάθεση στην αστυνομία έχει δώσει ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας, που όμως, όπως είπε, δεν γνώριζε κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει τις αρχές.

Send this to a friend