Αθήνα

20 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Καμίνια: Εκτός κινδύνου η μητέρα που μαχαιρώθηκε από την κόρη της - «Θα γίνω καλά, θα γίνουμε όλοι καλά»

Στο Θριάσιο νοσοκομείο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου η μητέρα της 14χρονης, η οποία της επιτέθηκε με μαχαίρι ενώ κοιμόταν.

Στο Θριάσιο νοσοκομείο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου η μητέρα της 14χρονης, η οποία της επιτέθηκε με μαχαίρι ενώ κοιμόταν.

Η 14χρονη μαχαίρωσε οκτώ φορές τη μητέρα της τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου. Η δίδυμη αδερφή του κοριτσιού άκουσε τις κραυγές της μητέρας, άρπαξε το μαχαίρι από την αδελφή της και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση του σπλήνα. Πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο, έχοντας διαφύγει, σύμφωνα με τους γιατρούς, τον κίνδυνο απώλειας της ζωής της.

«Θα γίνω καλά, θα γίνουμε όλοι καλά», είπε η μητέρα σε συγγενικά της πρόσωπα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η δίδυμη αδερφή του 14χρονου κοριτσιού είπε πως το μόνο που θυμάται από εκείνη το βράδυ είναι ότι η αδελφή της έπαιζε μέχρι αργά παιχνίδια στο τάμπλετ της.

Το ανήλικο κορίτσι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο στο Παίδων και σύμφωνα με την εκτίμησή του δεν έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του. Το κορίτσι αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους και πρέπει ανά τακτά διαστήματα να εμφανίζεται ενώπιον επιμελητή, ενώ θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις στο πλαίσιο ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνης.

Send this to a friend