
ΕΛΛΑΔΑ
Το πτώμα εντόπισε σκύλος της ΕΜΑΚ μέσα στη λάσπη στις όχθες του ποταμού Πάμισου.
Στην 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοείτο από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ο “Ιανός” έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον δήμο Μουζακίου Καρδίτσας.
Το πτώμα εντόπισε σκύλος της ΕΜΑΚ μέσα στη λάσπη στις όχθες του ποταμού Πάμισου.
Το αυτοκίνητο της 43χρονης είχε εντοπιστεί το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη θέση Παλαιά Σφαγεία στο Μουζάκι.
Ο επικεφαλής των ερευνών είπε: «Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε δέντρα. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε, όμως, γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες. Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση. Τη βρήκε ο σκύλος της ελληνικής αστυνομίας».
Η φαρμακοποιός είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στο Μουζάκι την ημέρα που χτύπησε την περιοχή η κακοκαιρία Ιανός, στις 19 Σεπτεμβρίου.
Θρήνος στην Καρδίτσα: Εντοπίστηκε η σορός της 43χρονης φαρμακοποιού
Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καρδίτσα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανήκει στην αγνοούμενη φαρμακοποιό.
Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σε σημείο 15 χλμ. από εκεί που επικεντρώνονται οι έρευνες, κάτω από λάσπες προεξήχε ένα ανθρώπινο πόδι που φέρεται να ανήκει σε γυναίκα.
Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες το πτώμα δυστυχώς ανήκει στην φαρμακοποιό Ευδοκία Πλακιά, που αναζητούταν εδώ και 6 μέρες.
Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η ορμή του χειμάρρου που εκτόξευσε τη σορό της άτυχης γυναίκας περίπου 60 μέτρα σε παράκτια περιοχή από την κοίτη του ποταμού, στην περιοχή της Βασιλίτσας.
Ευδοκία Πλακιά: Στη μητέρα της είχε τηλεφωνήσει ο πρωθυπουργός
Η μητέρα της είχε μιλήσει χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star παρακαλώντας να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι.
«Να βρεθεί το παιδί. Τρέχω και κοιτάζω από την πόρτα, από το παράθυρο μήπως φανεί» είπε η μητέρα της Ευδοκίας η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο κυκλώνας Ιανός έπληξε την περιοχή.
«Όταν κόπηκε το ρεύμα, την πήρα τηλέφωνο και της λέω “εγώ δεν έχω ρεύμα” και μου είπε ότι ούτε εκείνη είχε. Όταν μετά την ξαναπήρα, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα τρέχοντας πάνω στη γέφυρα, πέρασα και δεν είδα το αυτοκίνητο εκεί. Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου πούνε κάτι καλό», πρόσθεσε η μητέρα της.
Με τη μητέρα της Ευδοκίας επικοινώνησε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να τη διαβεβαιώσει πως οι έρευνες δεν πρόκεται να σταματήσουν μέχρι να βρεθεί το παιδί της.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο της 43χρονης.
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
«Εκδικήθηκε» τον Χαρδαλιά ο Κουμουτσάκος
Θρήνος στην Καρδίτσα: Εντοπίστηκε η σορός της 43χρονης φαρμακοποιού
Κορονοϊός: Κάτοικοι πόλης του Αμαζονίου απέκτησαν συλλογική ανοσία στον ιό
Ροή Ειδήσεων

09/06/2023 | 15:12
Γιάννης Φλωρινιώτης: Σπαραγμός στην κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή – Κοσμοσυρροή στον Πειραιά
09/06/2023 | 14:44
Τεράστιο κύμα συμπαράστασης από τους πιστούς για τον πατέρα Αλέξανδρο Καριώτογλου

09/06/2023 | 14:43
Ανδρουλάκης από Κατερίνη: «Θα αναγεννήσουμε το ΕΣΥ και θα οικοδομήσουμε δημόσια παιδεία»
09/06/2023 | 14:36
Άβα Γαλανοπούλου: «Προσπαθώ να αφήσω πίσω μου την ιστορία αυτή που με τσάκισε, νοσηλεύτηκα. Κατέρρευσα…»

09/06/2023 | 14:23
Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα δύο αντικείμενα που θα βάλουν στο φέρετρo και το κοστούμι που θα φορά
09/06/2023 | 14:21
Γιώργος Παπαδάκης για το γιο του: Τι να έρθει να κάνει ο Φοίβος στον ΑΝΤ1; Να μαζευτούμε όλοι οι Παπαδάκηδες;
09/06/2023 | 14:14
Τραγωδία στη Φλώρινα: Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από πηγάδι – Θρίλερ γύρω από τις συνθήκες που βρέθηκε εκεί

09/06/2023 | 14:08
Χρύσα Ρώπα για Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλο: «Γιατί επανέφεραν αυτοί οι δύο το θέμα του γάμου μου με τον Λάλα; Έλεος έχουν περάσει 20 χρόνια»
09/06/2023 | 14:06
Διαψεύδουν κυβερνητικές πηγές τα περί «επίσκεψης Καλίν στη Θράκη»: Δεν υπήρξε, ούτε είναι προγραμματισμένη

09/06/2023 | 13:52
Ιτέα: Περαστικοί έσωσαν γατάκι από βέβαιο θάνατο – Το είχαν πετάξει στα σκουπίδια
07/06/2023 | 15:03
«Κάτω τα χέρια από τον πατέρα Αλέξανδρο» – Πανελλήνιο κύμα στήριξης στον φωτισμένο ιερέα για το χυδαίο πογκρόμ από φανατικούς: Ώρες ευθύνης για τον Αρχιεπίσκοπο
07/06/2023 | 11:15
Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι για τον καρκίνο: «Ο φόβος μου είναι προφανής» – Το βίντεο από τις ακτινοβολίες

07/06/2023 | 07:59
Νέα Μάκρη: Σοκ από τον θάνατο 19χρονης εγκύου – Οι συγγενείς καταγγέλλουν ότι περίμεναν ώρες το ασθενοφόρο
07/06/2023 | 16:44
O πατέρας Λίβυος διαλύει τους μύθους των φανατικών για τα «κορίτσια-παπαδακια»: «Σε αυτά τα κοριτσάκια ποιος θα εξηγήσει ότι ο Χριστός δεν έχει κανένα πρόβλημα που γεννήθηκαν γυναίκες;»
07/06/2023 | 16:20
Θάνατος εγκύου στη Νέα Μάκρη: «Κάντε γρήγορα γεννάει!» – H συνομιλία συγγενών της με το ΕΚΑΒ

07/06/2023 | 13:22
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα: «Πετάω για Θεσσαλονίκη και είναι μπροστά μου η αγενέστατη ηθοποιός»
07/06/2023 | 12:19
Γιώργος Γεωργίου: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» του γνωστού αθλητικογράφου – Περίλυπες η γυναίκα και η κόρη του

07/06/2023 | 07:37
Survivor: Καταπέλτης η Στέλλα για την Μαριαλένα – «Για να σώσει τον κ@λο της, ψήφισε τον Βασάλο»
07/06/2023 | 14:36
Ελένη Ψυχούλη: Όταν ήμουν νέα, έκανα one night stand, δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γι’ αυτά που ζούμε
07/06/2023 | 09:15