• Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου
  • 01:19

Αθήνα

15 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Fake news η καταγγελία για... βάτραχο μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα; Τι λένε από τα σούπερ μάρκετ

Η απάντηση των ΑΒ Βασιλόπουλου στα social media- Τι αναφέρουν από το Τηλεφωνικό Κέντρο των σούπερ μάρκετ

Το γύρο του διαδικτύου και ιδιαίτερα των social media κάνει η φωτογραφία-καταγγελία χρήστη που ισχυρίζεται ότι βρήκε μέσα σε συσκευασία κομμένης σαλάτας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έναν... βάτραχο! 

H φωτογραφία αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη ότι πιθανόν να έχουμε μια ακόμη περίπτωση fake news μιας και ο λογαριασμός που το δημοσίευσε στο fan page του AΒ Βασιλόπουλου στο Facebook φαινόταν να είναι τρολ (ψεύτικος).

Ωστόσο, λίγο αργότερα, στην ανάρτηση αυτή, τα σούπερ μάρκετ απάντησαν, επιβεβαιώνοντας το γεγονός (ο λογαριασμός μάλιστα που απάντησε οδηγούσε στο επίσημο fan page των ΑΒ Βασιλόπουλου). Βέβαια, αργά τα ξημερώματα της Πέμπτης όλος ο διάλογος διαγράφηκε...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το TheCaller επικοινώνησε με την Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας των ΑΒ Βασιλόπουλου "18202" και σύμφωνα με όσα ανέφεραν είναι ενήμεροι για την καταγγελία, η οποία διερευνάται, υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως πρόκειται για ένα πραγματικό συμβάν και ότι ακολουθείται η προβλεπομένη διαδικασία και ο έλεγχος από τον προμηθευτή προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως και πως έγινε το εν λόγω συμβάν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.

Send this to a friend