• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 20:30

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Καταπέλτης η εισαγγελέας για την φόνισσα του Κορωπίου: Ήταν αποφασισμένη να σκοτώσει

Ισόβια κάθειρξη και επιπλέον ποινή 18 μηνών επέβαλε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 27χρόνη που πριν ένα χρόνο είχε σκοτώσει στο Κορωπί την 35χρόνη εν διαστάσει σύζυγο του συντρόφου της.

Κατά την απολογία της, η «φόνισσα του Κορωπίου» έριξε τις ευθύνες στον 41χρονο εραστή της τον οποίο έδειξε ως ηθικό αυτουργό και προσπάθησε να δικαιολογηθεί, υποστηρίζοντας ότι «δεν θυμάμαι, είχα θολώσει, τρελάθηκα!».

Το δικαστήριο κήρυξε ένοχη την κατηγορουμένη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, κάνοντας δεκτή και την εισαγγελική πρόταση που ζήτησε την ενοχή της για όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Η εισαγγελική λειτουργός απέρριψε, στην αγόρευση της, κάθε ισχυρισμό της 27χρονης ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την πρώην σύζυγο του συντρόφου της και ότι βρισκόταν σε άμυνα όταν την μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με την εισαγγελική εκτίμηση η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο γυναίκες είχε αφορμή την παράλληλη σχέση που είχε επιλέξει να διατηρεί ο 41χρονος με τις δυο τους.

Send this to a friend