Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γλυκά Νερά: Μαρτυρία «φωτιά» – «Δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ…»

ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητής Γώγος: Πώς θα γίνει η εξεταστική στα πανεπιστήμια- Αυστηρή σύσταση για τη χρήση μάσκας

O καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος αναφέρθηκε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την επιστροφή των φοιτητών στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Δείτε επίσης

Σύψας: Είναι πιθανή η επανάκαμψη της επιδημίας – Δεν αποκλείονται γεωγραφικοί περιορισμοί
Χαρδαλιάς: Σας κοιτώ στα μάτια και σας ζητώ να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή!- Πού θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις εντός Αττικής

Ένα από τα βασικά προβλήματα που προκύπτουν στα πανεπιστήμια κατά την εξεταστική περίοδο είναι ο συνωστισμός στα αμφιθέατρα, με τον κ. Γώγο να τονίζει ότι οι εξετάσεις θα διεξάγονται σε καλά αεριζόμενες αίθουσες και αμφιθέατρα και θα γίνεται τακτική αντισηψία των χώρων.

Σχετικά με τη χρήση μάσκας ο καθηγητής είπε ότι θα ζητήσουν να γίνει ισχυρή σύσταση η χρήση της στα πανεπιστήμια. Παράλληλα, η διεξαγωγή των εξετάσεων θα εξεταστεί πως θα γίνει, καθώς, όπως είπε και ο κ. Γώγος, υπάρχουν πολλοί τρόποι, όπως multiple choice και παράδοση εργασιών αντί εξετάσεων.

Ο κ. Γώγος τόνισε ότι θα γίνει «υψηλή σύσταση για τα multiple choice». Επίσης, επεσήμανε ότι υπάρχει σαφής σύσταση από τον ΕΟΔΥ για την χρήση της μάσκας και τους χώρους όπου κρίνεται υποχρεωτική.

Τέλος, σχετικά με την ανοσία της αγέλης ο κ. Γώγος είπε ότι η Ελλάδα δεν θα προλάβει να την πετύχει, καθώς δεν είχε πολλά κρούσματα και σε αυτό το στάδιο δεν θα αποκτήσει κιόλας. Επομένως, είναι πολύ πιθανό να βγει το εμβόλιο πριν καν η χώρα φτάσει σε αριθμούς κοντινούς σε εκείνους που χρειάζονται για να υπάρξει ανοσία της αγέλης.

Γλυκά Νερά: Μαρτυρία «φωτιά» – «Δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ…»
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν είδε τον δολοφόνο της – Το DNA θα «μιλήσει»
Γλυκά Νερά: «Είδα ένα παλιό Audi με τρία άτομα μέσα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Παιδικοί σταθμοί: Πώς θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 17 Μαΐου
Πάτρα: «Καραντινάκηδες πονάτε;» – Νέο προκλητικό κορονοπάρτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Γιάννης Λαγός: Σήμερα μεταφέρεται στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)